Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buyrun Hackerlara Bakın.. OPK Dolu Seri Exp odalarından ALDIM.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Cok Yazık Adam M14 Lerle Opk Ve bomba OPK sı Var. Levelide Yüksek m14 Atanların. Bir Bakın..
Hack Acanların Cezası Ya Kotekdir. Ya Banned. Smile

[Resim: ac90378f.jpg]

[Resim: 1b4b9d60.jpg]

[Resim: b3314690.jpg]

[Resim: ef7d2cbf.jpg]

Hacklerin Hepsine Yazıklar Olsun.. Bunların Yaptıgı Sadece Emek Hırsızlığı Cok Günah.. [/b]

TaTy

G1 bunların farkında , herkesin hesabında neler yapılmış biliyorlar.Leveli düşecektir.Senden isteğim ss alacağım diye öyle odalara girme .
G1 gerekeni yapar
OPK oyunculardan bizim birşey çektiğimiz yok, onlar kendi aralarında zaman geçiriyorlar. (Boş zaman.)
(03-07-2010 01:53 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]OPK oyunculardan bizim birşey çektiğimiz yok, onlar kendi aralarında zaman geçiriyorlar. (Boş zaman.)

Walla war hep benım odaya geliyorlar Angry
m14 ünü ilk defa görüyorum yeni bir boyut kazandırmışlar işe Big Grin
(03-07-2010 01:59 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(03-07-2010 01:53 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]OPK oyunculardan bizim birşey çektiğimiz yok, onlar kendi aralarında zaman geçiriyorlar. (Boş zaman.)

Eee onlar farklı canım kardeşim.
Bazıları istedikleri için OPK odalarına giriyorlar, bizlere sadece denk geliyor.
Bende İlk Defa M14 ünü atan gördüm walla cok sasırdım Ss.gif
(03-07-2010 01:52 PM)blazex Yazılan: [ -> ]G1 bunların farkında , herkesin hesabında neler yapılmış biliyorlar.Leveli düşecektir.Senden isteğim ss alacağım diye öyle odalara girme .
G1 gerekeni yapar

Dilerim Levelleri Düşer.. Bidahada girmem zaten Smile ne işim olur oyle odalarda..
(03-07-2010 02:02 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]
(03-07-2010 01:59 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

Eee onlar farklı canım kardeşim.
Bazıları istedikleri için OPK odalarına giriyorlar, bizlere sadece denk geliyor.

ss alırken dıkkat edın admın yanlıslıkla senıde banlayabılır
Opk odasında 3 kez G1 e yakalanırsan Banlanma oranın %100 Smile
Referans Adresler