Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Satışları Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-28-2012 12:53 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Nexon Avrupa'nın resmi duyurusudur.

Askerler,

Alınan resmi bir karar doğrultusunda esneklik sağlanan hesap satış konusu bugünden itibaren titizlikle incelemeye alınacaktır. Adminlerin raporları doğrultusunda satış yapıldığı saptanan hesaplar kalıcı olarak kapatılacaktır.

Nexon Avrupa S.à r.l. Firması oyunu aldıktan sonra yapılan her türlü hesap satışı ve takasını tamamen yasaklamıştır. Buna dayalı olarak yaşadığınız her türlü sorun çalınma, hesap kapatılması tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Hesabınız tamamen size aittir ve satışı, takası mümkün değildir.

Buna dayalı olarak bundan sonra satışı yapılan ve saptanan hesaplar tamamen kalıcı olarak kapatılacaktır. Bu kapatılmalar üstünde hiç bir kişi veya kurumun hak iddia etmesi mümkün değildir.

Tüm oyuncuların belirtilen kurallar doğrultusunda hareket etmeleri önemle duyrulur.

-NEXON AVRUPA GM EKİBİ-

Abi peki, ortam charları hakkında bir yaptırım var mı ? Şu 5-6 kişinin girip oynadığı charlar ?
Buna dikkat etmeleri lazım Big Grin
(08-28-2012 12:53 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Buna dayalı olarak bundan sonra satışı yapılan ve saptanan hesaplar tamamen kalıcı olarak kapatılacaktır. Bu kapatılmalar üstünde hiç bir kişi veya kurumun hak iddia etmesi mümkün değildir.
-

karar iyide zaten hangi kapatmalarda hak talep edebiliyoruz ?
Aman IP'den anlamaya kalkmasınlarda.. Günde 4-5 kere reset atıyorum ve sürekli IP değişiyor. Gitmeyelim b.k yoluna Smile
Ortaklık muhabbeti n'olucak bide ortak kullananlar var Big GrinBig Grin
O kadarını da anlarlar umarım saçma bi ban yemeyiz Smile
Ben dıyelım okul nedenıyle ıl degıstırecem ozaman ıp de degısecek vede ben carımda 2-3 arkadas beraber oynuyoruz ozaman ne olacak
Admin kardeş ortaklık konusu ile ilgili bir açıklama varmı?
(08-28-2012 01:15 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Hesap bilgilerinin farklı IP'lerden değişmesi ard arda yapılan farklı ip'lerden şifre değişimi v.b unsurlar göze alınarak tarama yapılacaktır. Elbette farklı ip üstünden girdi aha kesin sattı diye hesap kapatılmayacak arkadaşlar.

Aga. Ben oyuna 1 aydır girmiyorum arkadaş giriyor. Benim accont a ben girsem tekrar hesap ban mı yiyecek ? Bunun açıklaması nasıl olur acaba ?
(08-28-2012 05:33 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Admin kardeş ortaklık konusu ile ilgili bir açıklama varmı?

İMZANDAKİ Burakın forması neden Trabzon !??
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler