Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kaç Kişide Chapter 1 SS' si Kaldı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bende 1 tane bile kalmadı formatla felan yok oldu Sad sadece chapter 2 ss si kaldı onuda yazıcıdan çıkarmışdım Big Grin kuzenimle çekilmiştik onuda dolaba astık oda yırtılıyor yavaş yavaş Sad sizde chapter 1 ss leri varsa atında biraz nostalji yapalım Big Grin
o zamanlar ss çekmeyi bilmiyordum ben Big Grin
(08-28-2012 01:35 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o zamanlar ss çekmeyi bilmiyordum ben Big Grin

o bişemi ben koşmayı 6 lvl de öğrenmiştim Big Grin ard arda yanlışlıkla W ye basıoyordum aha koşma özelliği geldi diyordum Big Grin Big Grin Big GrinBig Grin
(08-28-2012 01:37 AM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(08-28-2012 01:35 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o zamanlar ss çekmeyi bilmiyordum ben Big Grin

o bişemi ben koşmayı 6 lvl de öğrenmiştim Big Grin ard arda yanlışlıkla W ye basıoyordum aha koşma özelliği geldi diyordum Big Grin Big Grin Big GrinBig Grin

Ben cqc geçmeyi bilmiyodum, Ohara oynamaktan bıkıp usanmıştım Sad
Evet ifşa ediyorum kendimi Sad

ilk helikoptere bindiğimde yön tuşları ve 2-4-6-8 numlock tuşlarıyla sürmeyi denemiştim Sad evet rezillik Sad
Her odaya girdiğimde abi nasıl koşuluyor demekten usandım adamlar gülmekten usanmamıştı en son saolasın biri söylemişti
Ya bende o sıralarda başladım da oyuna bizde öyle birşey olmadı ya Big Grin kafede oynuyorduk biz Gayet normaldi ama sürekli ohara emblem marien oynuyorduk Big Grin
(08-28-2012 01:39 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-28-2012 01:37 AM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]

Ben cqc geçmeyi bilmiyodum, Ohara oynamaktan bıkıp usanmıştım Sad

lan Sad aynı ben ondan BG ya karşı bi sevgim vardı tank sürmeyi çok severdim bide Big Grin bf3 de tank alsam javelin yağıyor Sad
Ben eğilemiyordum, varsa yoksa ortadaydı.
chapter 1'le ilgili format falan filan resim kalmadı doğal olarak. İlk başladığımda bende hep marien oynuyorum başka map yok sanıyordum Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler