Bildiğiniz gibi oyunda alınacak adam akıllı item kalmadı,haftalık bakımda ne geleceği meçhul,8 kes random box aldım fakat hiç birisinden ne famas ne aw50 f ne de xm8 çıktı artık şansızmıyım neyin çözemiyorum.5.000 nx im var acaba diyorum hepsini ile random box mı alsam ne dersiniz ?
Bence spas al hepsine randoma yatırma spas aldıktan sonra randoma yatır

premiumun yoksa spas alma, 2200+2900 zaten 5100 eder oynayamazsın spasla.
Sence ne alsın zafer o zaman k1 gold al 5.slot al tmp9 al ne diiyim
Keşke o seriyi yakalarken bırakmasaydın. Kutuna git derim
random box kaç cash arkadaşlar

?
Premiumun yoksa, hiç çift silah bulaşma, random box sakın bulaşma, o kadar çeşit silah çıkar ki yazık olur. Bkz : bana randomdan aynı anda aks74u spectre çıktı, charda spas var winchester var mp7 var. Şimdi bu kadar itemi ben ne yapayım ? Her branşına 1 3. slot silahı çıkar randomdan, bi de mp5k gold çıkar. Fazla ileri gitme. Yokse benim yaptığım gibi 30 gün m16a4 kasarsın 3k NX'e. Her branşa 1er silah ve mp5k gold çıkardıysan, 5k nx'e hoş bi silah al ama öyle k1 gold m4a1 gold falan değil.
Ya da şöyle yap, dragon silah alma niyetin yoksa, çarşamba sadece onlar kalkacak, ne geleceğine bi bak, ona göre harcarsın.
(08-27-2012 08:59 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ]random box kaç cash arkadaşlar
?
750 NX
Çarda 17 günlük 5. slot var tmp retaılde var arkadaşlar bunları söyleyeyim ben sadece famas çıksın diye açacaktım onları,fakat sizin değerli girüşlerinizi dikkate alarak pazar gününü bekleyeceğim.
pazar değil çarşamba

(08-28-2012 12:35 AM)x0neking Yazılan: [ -> ]Cenabetsin ondan.
Seviyesiz,ben senin babanın oğlu yada arkadaşınmıyım.Ne kadar gerizekalı bir toplum olduk çıktık anlamıyorum.Nerden geliyor bu samimiyet ?