Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Blocklanan çar açılır mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 1 ay önce çarım bilmediğim sebepten hesap durumu : blocked oldu . acaba açılma ihtimali nedir . yada çarı blocklanıp açılan arklar varsa yorum yazabilirler mi
Hangi sebepten dolayı ban yedin ?

TaTy

Ticket at , Ticket örnekleri için imzama bakabilirsin.
Önce Bir Ticket Aç Sebebini Öğren Bugdan Falan Oluyor Bazen Bende 3 Kere Blocklanmıştım 3 ündede Açtırmıştım Benim Blocklanma Sebebim Bende Anlamadım Hile Falan Açmadım ID şifre Yazdıktan Sonra Hack Die Bi Hata Veriyordu O Anda Hesap Blocklanıyordu Antivirüs Programından mı Anlamadım Ama Böyle Bir Durum İse Seninki 1 Tickette Hesabın Açılır Smile
ticket attım ama cevapta neyden kaynaklandıgı yazmıyor ki .
Tmm dediğin ticketi yolluyorum . kardeşim 60 lwl çardı . 2 yılda kastım . gold aldım 1 gün sonra ban Sad tam warrockun yıl dönümünde ban yedim. event odasının önünde bekliyodum . oyundan attı . çar blocked oldu
Hack flan yaptıysan açılmaz.
(03-07-2010 01:50 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Aşağıdaki Kendi Yazdığım Ticket Örneğini Yeni Bir Ticket Olarak Yaz Cevap Gelince Bana Ö.M At Ben İlgilencem Senle Smile

Konu:Cause of my account is blocked?

Açıklama:

Mr. K2 Team;

Denied a Cause So in my account I do not know.Please, please review my account and I want to know why Prevention.

Good day

mr k2 team koptum yaBig Grin
İmzama bi' bak istersen, orda ticket örnekleri var. Onlardan uygun olanı yolla.
beyler ne hack kullandım nede meydandan birine laf attım . odalarda kimseyle ağız dalasına girmem. karşıdaki ne yazarsa yazsın oyunuma dvm ederim . event odasının kapısında 5 dk meydanda bekledım . sonra hack detected hatası geldi . 1 daha oyuna girmeyi denediğimde blocked oldu çar. hacke ihtiyaç duymam ztn m134 çüyüm famas bile karşımda diz çöker
lütfen yardımlarınızı bekliyom. fikri gelen söylesin Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler