İyi yakşamlar. Arkadaşlar ben bir video hazrlıcam da ama böle kolay tabikide hd görsel efektli bi program istiyorum sizden bana 1 kaçtane örnek verebilrimisinz ardakaşlar
Cevaplarınızı Bekliyorum
Not: Sony Vegas hariç
basit program istiyorsun anlaşılan
Avid FreeDV
Wax
Zwei-Stein
o kadar basit deil görsel efekt olsun hd olsun
En basit movie maker onu bilmiyosan gerek yok başka programa.
-Arkadaşlar hepiniz aynısınız eğtici videolar var biraz izle.
-Artık kendi ayaklarının üstünde dur

-Üşenme biraz google yazı ver.
-Her şey birden olmas yapa yapa boza boza öğreneceksin hazırdan öğrenemesin.
-Başka bir program söylesek yine diyeçeksinki bu nasıl kullanılıyor yardım edin.
Bu şekilde özetledim tafrım kırıcı olmak değildi eğer öyle bir şey varsa KUSURA BAKMA.
centropus haklı bende vegas ın biraz nasıl kullanıldığına dair videolar izledim sonra onları uygulamaya falan çalıştım şimdi gene çok bilmesem de güzel şeyler çıkıyor arada
Mesala kendimden örnek veriyim Grafikkerliğe merak saldım 4-5 ay oldu yavaş yavaş çalışmalrım daha güzel daha hd oluyor birdenmi ögrendim yavas yavas .Korkmadan kullan programı bişey olmaz alışırsız ingilizcemi anlamıyorsan google yaz yaması vardır.Tamamı dostum

Arkadaşlar ben movıa maker kullanmasını biliyorum ama o kdar güzel deil daha iyi hd anlatmak istedğim bu

Yav peki sony vegasta nerden müzik konuluyor onu söleyin bari çok karşık vidoalrı koydum ama müzik koyamadım
(08-27-2012 08:33 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben movıa maker kullanmasını biliyorum ama o kdar güzel deil daha iyi hd anlatmak istedğim bu 
Yav peki sony vegasta nerden müzik konuluyor onu söleyin bari çok karşık vidoalrı koydum ama müzik koyamadım
HD olayı çok farklı cenk. Çektiğin videoyu çektiğin programla HD yapmazsan, bir daha HD olmaz, çözünürlük kalitesi düşürülen bir videoda gereği kadar pixel silinir ve geri alınımı mümkün olmadığı için artırmaya çalıştığında saçma sapan bişiy ortaya çıkar, ekranın önüne buzlu cam koyup çekmişsin gibi olur.
Ha bir de, Nasıl kullanmasını bilene K2 Famas'dan, M24 AW50'den iyiyse, inceliklerini öğrenene de movie maker kral program olur, basitliğinden dolayı movie maker'la da çok sağlam videolar hazırlayabilirsin.
müzik dosyasını tut alttan vegasa getir içine at

Niye Sony Vegas Hariç Onun İyi Olduğunu Duydum.