Herkesde biliyor benim lag olduğumu. Thiefl0rd, bu nicke her girdiğim odadan atılıyorum ve artık Thiefl0rd tanınan lag nicki oldu. Benim charım Thiefl0rd oldu. Herkes benim lagımdan şikayetçi ve bunu düzeltmek istiyorum. Wireless'den kablolu internete geçtikten sonra 999 ping olmaya başladı. Herkes diyor ki bana ban yiyeceksin ssni çekrlerse. Ama ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz chara yatırdığım paralar ve emekler boşuna gitmesin. Bu internetimin sorununu çözeyim.
ban yemekten korkma bence sen kasti olarak yapmıyorsun , modemle ilgili bir bilgim yok.
Böyle ban yemek falan olmaz. Bu tür sözlerden korkma

Modeminin markası ve modeli nedir?
Modemini değiştir,D-Link-Air Ties falan tercih et en aşağı 100-150 tl ama süper modemler en az 3 yıl garanti veriyorlar.
benim konuma bak 999 ping çözümü diye
D-link smil internet dns-2520U 6 aydır duman ettim modemı nat ayarlarını bulamadım nat ayarları yok Şüpen driver eksik bunu bilen varsa bnada yardım edin

En iyisİ zyxel, airties tp link hikaye
Ezio daha beter edeceksin adamı forumda bir şeyler tavsiye ederken ciddi olmanı tavsiye ederim.999 olmasının en kolay yolu zyxel kullanmak!!
Bide sakın Inca da kullanmayın oda 999 olmanıza sebep oluyor cogu modelde.
markası tp-link wireles de tp link di hiç 999 olmamıştı yine tp-link ama kablolu
Banı falan takma kafana gözünü korkutmuşlar sadece.
Bende kablosuz modem kullanıyorum, iyi bir modem değil ama başkaları lagımdan şikayetçi olmamasına rağmen kendim zor oynuyorum, çok stres yaptırıyor şu lag.Ben de modemi değiştirmeyi düşünüyorum, bakıyım bu konuda güzel fikirler çıkarsa değerlendiririm