Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okuyanlara Müjde
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Okuyanlara Müjde
Ne müjdesi abi Big Grin Müjdedende öte Smile
Teldeyim sakalda serbestmi bıyık falan? Tamam erkekte hoş duruyorda kızlar için bir çözüm lazım.
(08-26-2012 12:59 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Teldeyim sakalda serbestmi bıyık falan? Tamam erkekte hoş duruyorda kızlar için bir çözüm lazım.

Ben lisedeyken bizim sınıfn cogu kızında bıyık vardı Big Grin
mustafa bi git allahını seversen diyesim geldi bir an Big Grin
Vay arkadaş ya, lisedeyken kılık-kıyafetten haftada 3 gün kapıdan çevirirlerdi. Askere mi gidiyorsun okula mı belli değil. Uygulanırsa güzel bir gelişme olur.

Şu okuldaki bağış,kayıt parası,aidat,staj defteri parası,diploma parası veya ne için para alırlarsa; bakanın sözü bu sene de lafta kalır. Kaç kere şikayette bulunmuştuk hatta imza dahi toplamıştık okulda, milli eğitime göndermiştik sonuç = 0
(08-26-2012 12:59 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Teldeyim sakalda serbestmi bıyık falan? Tamam erkekte hoş duruyorda kızlar için bir çözüm lazım.

Bencede kızların önüne geçmeliler bu konuda Ss.gif
(08-26-2012 01:00 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]mustafa bi git allahını seversen diyesim geldi bir an Big Grin

Sonra "ulan ben ne diyorum" diye kendi kendine sorup okulundaki her kızın imzandaki hatun gibi olmadıgını hatırladın dimi?
Güzel bir şey de otunu çıkarıp apaçi gibi okula gelenler olur
http://www.itusozluk.com/image/guzel-ama...169099.jpg

Düzenlendi. Ani şok etkisi yaratacak görseller paylaşmak yasaktır.

Link olarak koydum midesi sağlam olmayan tıklamasın Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler