Daha önceden böyle bir konu vardı fakat tarihi eskiydi birkaç yıl öncesinin, gold k1 normal k1 güçleri aynıydı, şimdi ise cephanelikte gold k1'in özellikleri normal k1'den daha iyi gözüküyor, sahiden de gold versiyonu artık daha mı iyi bilgilendirirseniz sevinirim.
Gold, Retail,red.karakterli silahlar ,karakterler bunlar daha iyi
Hala aynı

bir farkı yok ya normal k1 le oyna gitsin boşa masraf
Herşeyi aynı Öyle bişey olamazda bence ben çünkü damagelerine daha dün baktım

sadece görünüm onlar
(08-26-2012 12:33 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (08-26-2012 12:27 AM)fenerechab Yazılan: [ -> ]Daha önceden böyle bir konu vardı fakat tarihi eskiydi birkaç yıl öncesinin, gold k1 normal k1 güçleri aynıydı, şimdi ise cephanelikte gold k1'in özellikleri normal k1'den daha iyi gözüküyor, sahiden de gold versiyonu artık daha mı iyi bilgilendirirseniz sevinirim.
Mesajın tümünü Renkli Ve Kalın yazmak Yasak Değiştirmeni Tercih Ederim
Uyarın için teşekkürler.
Yorum yazan herkese teşekkürler yardımcı oldunuz, yarın gold pre. + nx cash çekicem, gold k1 de almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi normalini mi alsam acaba

Dinarla alınabilecek bir itemi neden nx'le alasınki? Hasar farkı çok çok az olur gerçi fark olduğundanda emin değilim.
Sadece görünüste öle.Damageler aynı diye biliyorum.
Türklerin kafası gerçekten çalışmıyor o yüzden yabancılar bir adım önde normal k1 karsısındaki adamın silahını sektirme oranı 63 iken gold k1'in 72 bu yüzden yabancı serverdaki herkes gold k1 kullanıyor..herkes aynı aynı diyorda karsısındaki adamın silahını sektirme oranı 10 farkda olsa baya fark ediyor ama isterseniz 10 sene oynayın bu oyunu gene anlamazsınız gene anlamazsınız bak keyfine.
(08-26-2012 12:29 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Gold, Retail,red.karakterli silahlar ,karakterler bunlar daha iyi
Hiçbiri daha iyi değil. Oyundaki bir silahın çeşitleri var ise bunların bütün özellikleri aynıdır.