Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop alırken nelere dikkat edilmeli?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,Ben laptop almayı düşünüyorum çok fazla oyun oynamam bir warrock ama yine de iyi birşey olsun istiyorum birkaç sorum olacak

1.)Marka ne kadar önemlidir birçok kişi Casper alma berbat çok kötü en iyisi toshiba veya samsung gibi kelamlar ediyor çok casper delisi birisi degilim ama sonuçta içindeki önemli.

2.)Şu anda bir tane baktıgım var özelliklerini yazayım:
Intel® Core™ i7-2670QM İşlemci, 8 GB DDR3 1333 MHz Bellek, 1 TB SATA Harddisk, 3 GB ATI Radeon HD6610 Switchable Graphics E.K. (2 GB Ayrılmış Bellek).

3.)Yukarıdaki özelliklerde en önemlileri nelerdir işlemci mesala daha mı yüksek olmalı yoksa çok da kötü degil mi.
arkadaşım bende casperden biraz şikayetciyim sana tavsiyem en iyisi "VAIO leptop" alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Markanın tek bir önemi var o da görünüş. tek bir üretici o da intel
asus öneriyorlar bana ben de almayı düşünüyorum
Öncelikle şunu bilmek gerekir ki 4GB ram'den sonrası gereksizdir. alacağın aletin en önemlisi ekran kartıdır. Eğer oyun için alacaklsan kesinlikle ultrabook almak zorundasın.
MSI gibi bir markaya sakın el süreyim deme çünkü Türkiye teknik servisi berbattır.
Evet baktığın özellikteki alet güzel. Bende bunu alacağm:
http://www.hepsisony.com/?urun-4112-Sony...eli--.html
Eğer oyun için alacaksan şarj durumlarına pek aldırış etme çünkü sen oyun esnasında hep şarjta olmak zorunda alet. Labtop aldığın zaman muhakkak Labtop cooler almanı öneririm.
Başka sorun varsa yaz buraya cevaplarım şimdi nfs de olduğum için pek ilgilenemedim .D
Packard bell tavsiye edebilirim.
Eli yüzü düzgün olsun yeter demeyin sakın.
Oyun oynicaksan Asus yada Toshiba tercihimdir
en az 4 gb ram ve 3.2 işlemci olsun gerisi önemli değil beyfendi
Warrock gibi oyunlar oynayacaksan Rami 4GB'da tut. Ekran kartın HD 5650 veya denk bir ekran kartı olsun. İşlemci i5 3.00 Ghz yeterli.(0 kasma ve etkili oyun için)
BF3 falan oynayacağım diyorsan i7 3,3 ghz veya i5 3,5 ghz işlemciler bak ekran kartın dan 2 GB ve en az 256 bit olsun. (bit daha önemli) Ramin 8 GB olsun. Marka olarak önerilerim Toshiba , samsung , asus.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler