Evet maçın 27.dakikası 0-0 Skor Tahminleriniz Neler
Fenerbahçe Topla Oynamada onde
Fakat 2-3 Tane Gerçekten Çok ciddi Pozisyonlar Verdi Gaziantep ise 1 kez çok ciddi bir pozisyon vermiş durumda
Benim Skor tahminim : 1-1
maçı izliyorum m.topal attı eline çarptı haksız yere gol attık
Kuyt nasıl oynuyor Topal'a asisti kim yaptı ?
3/0 aldık sow müthiş attı recep niyaz gelecek vaad ediyor
İlk gol klasik bi fener golü.Şimdi gelip burda o golüde savunacak sivri zekalılar çıkar.Kabullenmesini öğrenin.
Küçük hırsızlar EL feneri büyük hırsızlar DENİZ feneri kullanır.
(08-25-2012 11:45 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]İlk gol klasik bi fener golü.Şimdi gelip burda o golüde savunacak sivri zekalılar çıkar.Kabullenmesini öğrenin.
Küçük hırsızlar EL feneri büyük hırsızlar DENİZ feneri kullanır.
Katılıyorum O dakikaya kadar Pozisyonları Hep Antep buluyordu Fenerbahçe son 3 maçtır adaletsiz 3 gol attı
Yine birilerinin canı yanmış, buradan çıkıyor sesleri..
Maça gelicek olursak uzun zamandır böyle oynamamıştık. Agresif ve tempolu göze hoş gelen bir oyun sergilediler.. 4-3-3 oynadık diyebiliriz. Doğal olarakta kanatlardan çok pozisyon verdik ama bazılarının beğenmediği MERT maçın yıldızı oldu.
Topal geldiği günden beri ilk kez iyi oynadı. Keza Selçuk'ta uzun süredir özlediğimiz futbolunu sergiledi. Kuyt her zaman ki gibi çalışkanlığı ve kazanma hırsını oyununa yansıttı ve maçın en iyilerinden biriydi.
Hasan Ali defansif olarak vasat olsada ofansif anlamda ikinci yarı daha iyiydi. Sow'un kanatta oynatılması oyun içinde etkisiz kalmasını sağladı. Caner'in oyuna girmesiyle Kuyt sağa Caner sola ve Sow'da ortaya geçti ve geçer geçmez güzel bir gol attı.. Kısacası Sow ceza alanı futbolcusu..
Alex'in yokluğunda Topuz gayet güzel idare etti.. Gerek duran toplar gerekte oyundaki yaratıcılığı ciddi anlamda ofansif olarak katkı sağladı..
Gökhan Gönül yine formundaydı. Gerek ofans gerek defansif olarak elinden geleni yaptı..
Krasiç evimizdeki ilk maçta göz doldurdu diyebilirim. Adam eksiltebilen hızlı bir oyuncu.. Takım arkadaşlarına alıştıkça dahada ileri bir seviyeye getiricektir futbolunu.
Recep Niyaz sonradan girdi ama az kalsın asisti yapıyordu

Çok çevik, hızlı ve tekniğe sahip bir oyuncu. Fenerbahçe'nin geleceği diyebiliriz.. Biraz daha güçlendiği zaman sık sık kadroda yer bulabileceğine inanıyorum.
Kısacası iyi bir oyun ile 3-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bildik.. Ancak Spartak maçı için daha iyi bir oyun ortaya koymalıyız.
Canı yanmıs

Güldürme Adamı gelipte o golü Savunma bana