kadınlar u20 kadınlarda
Milli Takımımız Yarı Finalde
Rusya ile Karsılastı
İlk Seti Rusya
25-
18
İkinci Seti Türkiye
25-
23
Üçüncü Seti Rusya
25-
23
Dördüncü Seti Türkiye
25-
23
Ve Final Setinide
Türkiye 15-
6 Maçıda
3-
2 kazanarak Tarihinde İlk kez
Finale Kalma Başarısı Gösterdi
Finaldaki Rakikibimiz
İtalya'yı 3-0 La Geçen
Sırbistan oldu
![[Resim: gencSultanlar_sevinc_190812-e1345658065591.jpg]](http://www.sportstv.com.tr/wp-content/uploads/2012/08/gencSultanlar_sevinc_190812-e1345658065591.jpg)
Yanlış anlamayın ama ite kaka çıkmışız finale, finalde daha da fazla zorlanacağız büyük ihtimalle.
Yarı final bu, rahat çıkmamız beklenemezdi herhalde

Tebrikler

Helal olsun kızlar aktı aktı valla geri dönüş harikaydı olimpiyat altınını görüyorum

(08-25-2012 07:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yanlış anlamayın ama ite kaka çıkmışız finale, finalde daha da fazla zorlanacağız büyük ihtimalle.
Rusya, Sırp gibi takımlar çok sağlamdır voleybol oyununda. Rus takımını yenmişiz ama Sırp takımı cıx gözüm yükseği göremiyor.
yugoslavlar her zaman spor branşlarında başarılı oluyor arkadaş anlamıyorum ki
(08-25-2012 07:42 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 07:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yanlış anlamayın ama ite kaka çıkmışız finale, finalde daha da fazla zorlanacağız büyük ihtimalle.
Rusya, Sırp gibi takımlar çok sağlamdır voleybol oyununda. Rus takımını yenmişiz ama Sırp takımı cıx gözüm yükseği göremiyor.
Sırplarla Grupta karsılastık 3-0 yenilmiştik ama Yarı Finale Çıkmayı Daha Önce bizde Onlarda Garantilemişti Maça Asılmadı voleybolcularımız Bu kez Farklı olacak.
Evet bu sene başarı üstüne başarı sağladı bayan voleybolcularımız maşallah.
(08-25-2012 07:43 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]yugoslavlar her zaman spor branşlarında başarılı oluyor arkadaş anlamıyorum ki
Çünkü yugoslavlar ve diger balkan ülkelerinin bir çogu komünist yönetimler esnasında sporu büyük yatırımlar yaptılar Avrupalılara bir kafa tutma olarak görüyorlardı spor müsabakalarını bunu Naim Süleymanoglunun hayatında da görebilirsin Bulgaristan'dan kendisi kaçtı kurtuldu.