Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung Corby 2 :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yaa birader ben bu telefona nereden tema, oyun vs vs vs yükleyeceğimmmm bana yardım edecek anlayan biri var mı?
Corby nedir arkadaş market yok bişey yok Ss.gif paranı çarçur etmişsin ama bedava oyun indirme siteleri olduğunu biliyorum wifiyle bağlan indir istediğin şeyi Smile
Sadece tema renk rengini değiştirebilirsin Semi. 3 çeşit renk mevcut zaten. Corby pişmanlıktır.
superwap ordan yükle her sey var Big GrinBig Grin
Hocam bir insan nasıl olurda İOS kullanmayan bir telefona para verebilir inan aklım almıyor Tabi galaxy s3 bir istisna
Hadi telefon alıyorsun insan en kötü android işletim sistemi kullanan bir şey alır bu milattan önceki java işletim sistemini kullanıyor sanırsam.
Bence En ii ios işlemci sonrada Android Ben android kullanıyorum gayette güzel arada donmalar hariç Big Grin
Aynen paranı çarçur etmişsin.
Corbylerde dokunmatikde ilerleyen zamanda sorun çıkıyor göreceksin sendede olacak mesela 3 basınca 1 basacak geriye basınca menüye girecek filan dokunmatık zamanla hoşaf oluyor
150 tl civarı daha para ekleseydin galaxy ace , mini gibi telefonlar alabilirdin Smile ben ace kullanıyorum mükemmel yukarda dendigi gibi corby pişmanlıktır , kız arkadaşımın telefonuda corby di bir süre sonra kendi kendine açılıp kapanıyordu
La yok benim telefonum ace zaten de anneme aldık oyun falan yükle diyor işte yüklüyecem 1 2 bişey o yüzden Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler