Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Walking Dead Comic-Con Trailer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben bunu da severim ama benim asıl beklediğim Resident Evil: Retribution . Mükemmel olcak. Zaten zombi filmlerinin hepsi mükemmel gelir bana. Smile
Abi merle in bi elini kesmişti bu adam nasıl bir 2 elinde de bir şey tutabiliyor
(08-25-2012 04:55 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ben bunu da severim ama benim asıl beklediğim Resident Evil: Retribution . Mükemmel olcak. Zaten zombi filmlerinin hepsi mükemmel gelir bana. Smile

Adamım ya yalnız değilsin. Türkiye'de olsaydım beraber gidelim diyecektim Big Grin Fakat walking dead izlemedim Sad
(08-25-2012 04:55 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ben bunu da severim ama benim asıl beklediğim Resident Evil: Retribution . Mükemmel olcak. Zaten zombi filmlerinin hepsi mükemmel gelir bana. Smile

bende onu bekliyorum.

Bence zombi filmlerinin çoğu saçma bir tanesinde zombiler insanları esir falan alıyorlardı insanlarla konuşuyorlardı falan Big Grin
Ben Game Of Thrones'u bekliyorum Sad Bu diziyide izleyesim var
I am Legend bu filmdeki olayı ben gerçekten yaşamak istiyorum Big Grin
(08-25-2012 04:38 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]neydi o kolunu kesip kaçan adamın adı, 4.00 daki adam Big Grin son bölümlerinde o dönüp hepsini vurur diye düşünüyordum Big Grin

merle dixon
3.Sezon başlasın bunu bir de Supernatural'i bekliyorum.Merle de geldi güzel sezon olacak.Andrea'yı kurtaranı merak ediyordum.Psikopat zombilerle dolaşıyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler