(08-25-2012 04:17 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:27 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hack buldun mu çık odadan, triplere gerek yok. F2P oyun işte. Önüne geçemezsin.
demesı cok basıt de 1 cısın 500 poınt yapmıssın genıs alanda bıtane cakal gelıp opk acınca öyle cıkılmıyor yarımsaatımızı bosamı verelım
Yapılcak ıs cok basıt oyunda Kullanıcı adlarını para ıle uyelık verıcekler yoksa bu ısın önune zor gecıcekler gıbı herkez cok basıt uyelık alıyor paralı olunca ıslerı zorlasır ya bır uyelık 5 tl olsa bak gor ozaman ortalıgı hack kalırmı
WarRock P2P olacak ha
? P2P WarRock yaptın mı 10 tane oda bulamazsın cqcde, ayrıca bunun engelleyeceğini mi sanıyorsun sen ? 30TL verip BF3 cd key alıp üstüne 30 lira daha verip CQ alıp hack açanlar var BF3de.
BF3 de hack görmedim pek ben 
opk tarzı hack bile var. Tüm mapi önünde ip gibi dizilmiş görüyo o ne yaparsa diğerlerini de onu yapıyo görüyo. Veya base'den sekmeme ile sıkıyo araç camlarından falan vuruyo otomatik vs vs
ıp ban nedi,rki adam açar opk mmodeme reset çak 2 dk bkle aç kapa ıp değişti fps oyununda hep hack olur
IP değişmek o kadar kolay değil, O senin dediğin CSde falan oluyor ^^ Senin dediğin gibi olsa, internetten milyonlarca insanı dolandır, Modemine reset at, hayatına devam et.
ben bu aralar hiç rastlamıyorum

ama europa'ya Girerseniz Sinir krizinden ölürsünüz 200odanın 150 sinde hacktir
ıp değiştirmek en az 30 dk modemin bilgileri silip kutudan bilgileri tekrar yazıp yaparsanız 30 dk yani ben ıp ban yesem 30 dk mı ayırırım başka çareler lazım bu oyuna
(08-25-2012 03:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hack buldun mu çık odadan, triplere gerek yok. F2P oyun işte. Önüne geçemezsin.
demesı cok basıt de 1 cısın 500 poınt yapmıssın genıs alanda bıtane cakal gelıp opk acınca öyle cıkılmıyor yarımsaatımızı bosamı verelım
Yapılcak ıs cok basıt oyunda Kullanıcı adlarını para ıle uyelık verıcekler yoksa bu ısın önune zor gecıcekler gıbı herkez cok basıt uyelık alıyor paralı olunca ıslerı zorlasır ya bır uyelık 5 tl olsa bak gor ozaman ortalıgı hack kalırmı
5 tl ne ki arkadaş adamlar premium çekip hack açıyorlar 5 tl üyeliğe mi veremiyecekler
(08-25-2012 03:27 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ] (08-25-2012 03:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hack buldun mu çık odadan, triplere gerek yok. F2P oyun işte. Önüne geçemezsin.
WarRock P2P olacak ha
? P2P WarRock yaptın mı 10 tane oda bulamazsın cqcde, ayrıca bunun engelleyeceğini mi sanıyorsun sen ? 30TL verip BF3 cd key alıp üstüne 30 lira daha verip CQ alıp hack açanlar var BF3de.
30 tl mı dedım ıyı bak 5 tl ye yapsalar gene önune gecerler tek alımda sadece üyelik alımını para ıle yapsalar dedım bıde ha bıde dıyon adam kalırmı sen gör bak hack azalınca adam cogalır nolcak onca nx e para verdılerde bı uyelık alımınamı veremıyecekler uyelık para ıle olunca her onune gelen char acamıyacak buda demektırkı hacklarda azalma olucak azcık mantık yurut