Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ErayG - Sleeping Dogs Gameplay Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese selamlar, gameplay videoları çekmeye karar verdim ve yeni açık dünya oyunu "Sleeping Dogs" ile başladım. Oyun hakkındaki açıklamayı ve sistem gereksinimlerini description kısmından okuyabilirsiniz. Amacım sadece oyunu tanıtmak olduğundan spoiler vermemek adına bol yakın dövüşlü ufak tefek yan görevleri yaptım bu videoda.

Render işlemi sırasında sanırım küçük bir hata olmuş videonun küçük bir kısmında ses var görüntü ise siyah çıkmış, fakat o sıra aracı kullandığım içi önemsenecek bir yanı yok.

Beğenirseniz like, takip etmek isterseniz subscribe butonlarına basmayı unutmayın Smile Keyifli izlemeler..

Not: Daha iyi intro yaparım diyen olursa, yardımlarını beklemekteyim Smile
güzel kardes ........
Gta gibi.
(08-25-2012 11:36 AM)Batuhan Özhan Yazılan: [ -> ]Gta gibi.

Öyle düşünürsen her FPS'te Wolfenstein gibi Smile GTA yeni bir tarzın başlangıcı sadece
Gtadan farkı sesler daha güzel,dövüş hareketleride çeşitlilik gösteriyor.
Eray öncelikle güzel olmus video bu videolar en önemli seyler 1. olarak videonun HD olması ve bu yan taraftaki boslukların olmaması sana istersen arastırıp ayarları atarım Smile Eger commentry degilde gameplay videoalrı yapıcam diyosan , insanlar burda daha cok beceriye bakıyor hızlı oynıcan kısacası öyle olursa kısa sürede tanınırsın....İntro içinde *intro template* yazarak google'dan arastırma yapabilirsin.

-Ayrıca istersen benim kanalımda video yapabilirim senin kanal sublansın diye tabi istersen?
(08-25-2012 11:42 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Eray öncelikle güzel olmus video bu videolar en önemli seyler 1. olarak videonun HD olması ve bu yan taraftaki boslukların olmaması sana istersen arastırıp ayarları atarım Smile Eger commentry degilde gameplay videoalrı yapıcam diyosan , insanlar burda daha cok beceriye bakıyor hızlı oynıcan kısacası öyle olursa kısa sürede tanınırsın....İntro içinde *intro template* yazarak google'dan arastırma yapabilirsin.

-Ayrıca istersen benim kanalımda video yapabilirim senin kanal sublansın diye tabi istersen?

Ayar iyi olur aslında Smile Hızlı oynamam için birkaç kere oynamam lazım, ben doğaçlama gittim karşıma ne çıkarsa diye, dikkate alırım bu öneriyi.

Bu introyu da öyle buldum da sadeleştirdim sadece. Çok kişi kullanıyor yoksa kötü oluyor bana göre

Karşılıklı ekleyelim o zamansa kanalları
(08-25-2012 11:39 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]

Öyle düşünürsen her FPS'te Wolfenstein gibi Smile GTA yeni bir tarzın başlangıcı sadece

Sende mk'da görmüşün belli ki bende orda o kadar çok puan aldığını görünce indirdim Big Grin Big Grin
(08-25-2012 12:02 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:42 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Eray öncelikle güzel olmus video bu videolar en önemli seyler 1. olarak videonun HD olması ve bu yan taraftaki boslukların olmaması sana istersen arastırıp ayarları atarım Smile Eger commentry degilde gameplay videoalrı yapıcam diyosan , insanlar burda daha cok beceriye bakıyor hızlı oynıcan kısacası öyle olursa kısa sürede tanınırsın....İntro içinde *intro template* yazarak google'dan arastırma yapabilirsin.

Ayar iyi olur aslında Smile Hızlı oynamam için birkaç kere oynamam lazım, ben doğaçlama gittim karşıma ne çıkarsa diye, dikkate alırım bu öneriyi.

Bu introyu da öyle buldum da sadeleştirdim sadece. Çok kişi kullanıyor yoksa kötü oluyor bana göre

Karşılıklı ekleyelim o zamansa kanalları

Erayım Mücahitim hadi hep beraber Big Grin
(08-25-2012 12:56 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(08-25-2012 11:39 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]

Sende mk'da görmüşün belli ki bende orda o kadar çok puan aldığını görünce indirdim Big Grin Big Grin

Oradaki adam counter'ı örnek vermiş ama Big Grin Ben FPS'in atasına gittim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler