Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Supernatural oyunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Supernatural dizisini izleyenler supernaturalin oyunu olsa sizce nasıl olurdu aklınıza neler geliyor?
diziden uyarlanan oyunlardan bir mok olmaz.
Bence güzel olabilir özellikle uzunca bir senaryosu olur ve ilk 5 sezonu kapsarsa
Supernatural'ın sadece 1.bölümünü izledim ben Big Grin güzeldi de arkadaşım korktuğu için devam etmedik
Dizi ve Filmlerden yapılan oyunları sevmiyorum. Senaryo tek yönlü. COD oynar gibi oluyor.
Bkz.: MW2de Makarov Allen'ı vuracakken, ben 10-20 metre öteye kaçtım arada raflar dolaplar falan böyle. Soldayım bir de, bi' sıktı öldüm.
Bence güzel olurdu filmi güzelse oyunu pek sanmam ama Ss.gif efeckler fln düşük olabilir
Şuan bir oyunu var galiba ama çok düşük grafikli senaryoya göre devam eden bir oyunu olursa orjinalini alıcağım tek oyun olurdu heralde çünkü bu dizinin oyunundan iş çıkar Smile
(08-25-2012 11:19 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Şuan bir oyunu var galiba ama çok düşük grafikli senaryoya göre devam eden bir oyunu olursa orjinalini alıcağım tek oyun olurdu heralde çünkü bu dizinin oyunundan iş çıkar Smile

Game of thrones gibi bir kaliteli yapım var, ama oyununu oynamaya bile değmez çok kötü.
Film güzel çok iyi fakat oyunu güzel olur mu bilemem.
Referans Adresler