Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu seferki rekor olsun :P
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Var mı geçebilen ?

[Resim: nDtlM.jpg]
Tabi , map daha gelmeden sen bir milyon kere oynadın şimdi herkese hava atıyorsun Big Grin
Can Abi, ben yanındayken 20-8 falan oluyo. Ben yokken bunlar ne böyle Big Grin Ben mi uğursuzum yani nedir Big Grin
Dogru bunlar Can? Sad
Oyunun bitmesine 100 kill kalaya kadar 81-0 dım sonra vuruldum şevkim kaçtı vurulmasam 120-130 kili görmüştüm çok uğraşıyorum mayın tankın dışında etki ediyor ölüyorum Sad
(08-24-2012 10:28 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Oyunun bitmesine 100 kill kalaya kadar 81-0 dım sonra vuruldum şevkim kaçtı vurulmasam 120-130 kili görmüştüm çok uğraşıyorum mayın tankın dışında etki ediyor ölüyorum Sad

bug'ımsı saçma bi durum, düşman takımdan biri mayınla patlattığın araca yeteri kadar yakın durursa işliyo, (hiç binmemiş bile olsa sanırım) düzeltin onu ya Sad çok sinir Sad
Ben bu mapten soğudum artık o yüzden oynamıyorum yoksa canın kd yi geçeli ohoooo zaman olmuştu Smile Warrock Endonezyada alışkınım bu mape Smile
Biz noob adminlere alışkınız Ne yaptın sen böyle Big Grin Tebrikler.
Tebrikler. Bu arada 'Central Square' kadar bu mapı da sevmiyorum. DOST
Can abiiii ben altıma sıçtım ne yapacam ? Ticketlarda hep aynı cevap Sad(((((((SadSadSadSadSadSad

O dinar ne lan öyle Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler