Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Daha ne diyelim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ilk oyuna başladığımdada bu adam geniş alanda snip le vuruyordu ama ne ses var ne mermi levelini bile görmeeden hack demiştim şimdi anladım
[Resim: uN90w.png]
Facebook'da da yorum attım, bu kadar mı çocuklaştınız ?
cevabın hakiketten güzelmiş tebrikler
Belki onu sen yazdın nerden bilicez?Smile Bunun kanıt olarak degeri %2
Oyundan ,''trshigekazu can abi hacki msnden atsana, yazayım da, ss al foruma koy, admin bile hack açıyor diye.

(08-24-2012 10:08 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Belki onu sen yazdın nerden bilicez?Smile Bunun kanıt olarak degeri %2

0%
%-1 .
o pm yi atmaya çalışan kişinin xbeawolf un gerçektende kankası oldugunu bilmiyorsunuz
Belki de şaka amaçlı yazdı.Bu bir şeyi kanıtlamaz bence
xdeat ben senden bu ss tam olarak boyutunu istiyorum hangi kullanıcıdaydın onu nıye gizliyorsunm045.gifm045.gif
o zaman sen yazdınBig GrinBig Grin
Adamlar iki kişi bir araya gelmiş, sizin gibi otları keklemişler. Kankası olduğu için bundan eminim. Sazan gibi de düşmüşsünüz oltaya. Seni ve senin gibileri tebrik ederim.
Edit : Bu devirde "knk msnden at" diyen mi kaldı arkadaş. millet artık link istiyor. Gerçekçi bile değil, buna nasıl kandınız onu da çözemedim daha, çözmeye de pek niyetim yok açıkçası.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler