08-24-2012, 08:13 PM
08-24-2012, 08:22 PM
mrkrieger lim bu la benı kımse alamaz tankta
güldürmeyin beni zafer oyundaki nc ne gel bi

güldürmeyin beni zafer oyundaki nc ne gel bi08-24-2012, 08:43 PM
Tank için : jamab0nit0x (Doğan) bunu Türkiye birincisi olarak görebiliriz.Fakat llcentropusll (fatih) kardeşimde iyi oynar
Md500 için : xBeawolf (Hasan) bu elemanda md'de çok iyidir fakat iletişime geçemez isen bizim forumdan riskx(İlkan) 'da en iyilerdendir.
Apache için : trexworlds (Berat)'da iyidir ama eğer ulaşamama gibi bir sorunun olur ise Ahmetx(diğer nickiyle xairhawk) veya Benle iletişime geçebilirsin.Bizim forumdan xCocaine (Berke)'de iyidir.
Rafale - KF15 için : Ahmetx tartışmasız türkiye birincisidir.Şuana kadar conturas vs 'lerinde alan olmadı adamı.
a10 için : Yine riskx(ilkan nickiyle riskk59) a ulaşabilirsin.
Kısaca bunların hepsine ulaşmak istiyor isen Skype kur , hesap aç ve hesaba giriş yapıp sol üstten 'bul' seçeneğine Hyllaz yazman yeterli 'H' büyük olarak bir tek ben çıkıyorum eklersin konuşuruz.
Md500 için : xBeawolf (Hasan) bu elemanda md'de çok iyidir fakat iletişime geçemez isen bizim forumdan riskx(İlkan) 'da en iyilerdendir.
Apache için : trexworlds (Berat)'da iyidir ama eğer ulaşamama gibi bir sorunun olur ise Ahmetx(diğer nickiyle xairhawk) veya Benle iletişime geçebilirsin.Bizim forumdan xCocaine (Berke)'de iyidir.
Rafale - KF15 için : Ahmetx tartışmasız türkiye birincisidir.Şuana kadar conturas vs 'lerinde alan olmadı adamı.
a10 için : Yine riskx(ilkan nickiyle riskk59) a ulaşabilirsin.
Kısaca bunların hepsine ulaşmak istiyor isen Skype kur , hesap aç ve hesaba giriş yapıp sol üstten 'bul' seçeneğine Hyllaz yazman yeterli 'H' büyük olarak bir tek ben çıkıyorum eklersin konuşuruz.
08-24-2012, 08:46 PM
ben jamab0nit0x 2 kere yendim vs de 

ve türkiye birinci ottoguaard dır.ustam
Tabi melih abiyide unutmamak lazımdır King clan eski baskanı
Tabi Giray abi ottolazzz da ama bun lar tarih oldu

ve türkiye birinci ottoguaard dır.ustam
Tabi melih abiyide unutmamak lazımdır King clan eski baskanı
Tabi Giray abi ottolazzz da ama bun lar tarih oldu
08-24-2012, 08:55 PM
Alican sen sen bırak tank uçağı; roket atan uçak savar bi araç varya Conturas'ta falan. Hah işte onu kullanırken aldığım zevki hiç bi şeyden almadım ben. Dağ tepe tırmanıyor namussuz. 95lik Broadway gibi
al onu karşı base in önünde dağa çık korunaklı biyer bul yürüyerek çıkılmayacak arkadan falan rpg yemeyecek biyer olsun. Gelene kitlen gidene kitlen kalkan uçaklara füze yağdır sarmazsa dağları falan dolaş sniperları avla.
Eskişehir'e taşınmayı bitirebilseydim senle yapardık bişeyler 
al onu karşı base in önünde dağa çık korunaklı biyer bul yürüyerek çıkılmayacak arkadan falan rpg yemeyecek biyer olsun. Gelene kitlen gidene kitlen kalkan uçaklara füze yağdır sarmazsa dağları falan dolaş sniperları avla.
08-24-2012, 09:02 PM
(08-24-2012 08:55 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Alican sen sen bırak tank uçağı; roket atan uçak savar bi araç varya Conturas'ta falan. Hah işte onu kullanırken aldığım zevki hiç bi şeyden almadım ben. Dağ tepe tırmanıyor namussuz. 95lik Broadway gibial onu karşı base in önünde dağa çık korunaklı biyer bul yürüyerek çıkılmayacak arkadan falan rpg yemeyecek biyer olsun. Gelene kitlen gidene kitlen kalkan uçaklara füze yağdır sarmazsa dağları falan dolaş sniperları avla.
Eskişehride misin

08-24-2012, 09:06 PM
Kuti yorumlamanı seveyim senin
Ama ben oynamak için değil. Daha önce açtığım Bilinen gerçekler isimli konumda uçaklar ve tanklarla ilgili bilgilendirmeler yapmadığım için bir kaç kişiden mesaj aldım. Onların isteklerini yerine getirmek adına böyle bir girişimde bulunuyorum.
Ama ben oynamak için değil. Daha önce açtığım Bilinen gerçekler isimli konumda uçaklar ve tanklarla ilgili bilgilendirmeler yapmadığım için bir kaç kişiden mesaj aldım. Onların isteklerini yerine getirmek adına böyle bir girişimde bulunuyorum.08-24-2012, 09:10 PM
(08-24-2012 09:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kuti yorumlamanı seveyim seninAma ben oynamak için değil. Daha önce açtığım Bilinen gerçekler isimli konumda uçaklar ve tanklarla ilgili bilgilendirmeler yapmadığım için bir kaç kişiden mesaj aldım. Onların isteklerini yerine getirmek adına böyle bir girişimde bulunuyorum.
o değilde worlde gel
08-24-2012, 09:17 PM
bg de igrencim en iyi skorum 120-90 

08-24-2012, 09:17 PM
(08-24-2012 09:10 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ](08-24-2012 09:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kuti yorumlamanı seveyim seninAma ben oynamak için değil. Daha önce açtığım Bilinen gerçekler isimli konumda uçaklar ve tanklarla ilgili bilgilendirmeler yapmadığım için bir kaç kişiden mesaj aldım. Onların isteklerini yerine getirmek adına böyle bir girişimde bulunuyorum.
o değilde worlde gel
gitme.