Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GMlerin Dikkatine
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyunda dogarken ya havada yada düşman basesinde doguyo bazen ve ölmuyo dogunca normale donuyo biri ss alırsa ban yenir boş duruma Can bunu düzeltin lütfen bosuna Ban yemek istemiyoruz.53 lvl charımı ve tabiki oyundaki saygımı kaybetmek istemıyorum.Arkadaşım tuncelli62 dedigine göre havada dogmuşum biraz önce bunu düzeltilmesini istiyorum
Evet Banada Öle Dediler Doğru Diyorsun
Bunu onların bilmediğini mi zannediyorsun Smile
adam havada ss alınca onlar nerde bilecek AngryAngryAngry
önce hesabın araştırılır ban almadan önce boş yere sıkma canını Smile
Can yüksek ihtimal biliyodur bu Gamersfirst zamanında basıma gelmişti ben normal dogdum ama öteki adam haritanın dısında yada havada dogdu'mu idda etti ve atılmıstım Smile
bilmiyorum ban yemek istemiyorum AngryAngry
o odaya gırınce senın oyunun yuklenınceye kadar gecen zamanda dıger oyunculara öyle gorunuyor oyuna tamamen gırınce duzelıyor
Oyuna girdiğinde, doğana kadar. "YERİNE GİRDİĞİN OYUNCUNUN SON POZİSYONUNDA" görünüyorsun. Senden önceki oyuncu uçaktan atlarken çıkarsa sen doğana kadar seni havada görürler. Kurşun işlemez.
Zafer ben ne diyom sen ne diyon adam senın havadayken ss alsa video alsa ban yersın dıyommAngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler