Evet 8. sınıfa gececegım ve oks var okul baslayınca ona odaklanmam ve cok calısmam gerek warrocku bırakıyorum bugunden ıtıbaren foruma gırecegım. Okul basladıgında cok calısacagım okula baslamadan yanı sımdıden ıtıbaren 24 gun ıcınde fabrıkaya gıderek gelecekte calısacagım yer hakkındakı tum ınce ayrıntıları ve herseyı ogrenerek gecırıyorum yazımı gelecek yaz oksye gırdıkten 1 gun sonra aksamları gırmek uzere warrocka baslayabılırım yada hayatımdan warrocku sılerım gelecek gosterecek bunu. Hep aranızda olmaya calısarak saka ve komık ıcerıklı mesaj atmaya calısacagım. Okul basladıgında sınırlı oldugum zamanlar kotu davranacagım kısı olabılır (olmasını ıstemem) onlardan sımdıden ozur dılıyom.
Gıremezsem unutmayın benı

(08-24-2012 02:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oboov adam ortaokullu.
Doğum Tarihi: 04-10-1999 (13 Yaşında)
Evet yasım 13 ve ortaokulluyum yasımı saklamak ve utanmak gıbı bır huyum yok yasım ortada dalga gecenler cıksın soylesınkı arkadaslıklarımı ona gore duzeyım ben acık acık soyluyorum YASIM 13
(08-24-2012 02:51 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ] (08-24-2012 02:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Oboov adam ortaokullu.
Doğum Tarihi: 04-10-1999 (13 Yaşında)
Evet yasım 13 ve ortaokulluyum yasımı saklamak ve utanmak gıbı bır huyum yok yasım ortada dalga gecenler cıksın soylesınkı arkadaslıklarımı ona gore duzeyım ben acık acık soyluyorum YASIM 13
Tamamda gözümüze sokmana gerek yok
Atar yapma len

Önemli olan kişiye olan saygı, sevgi ve niyettir. Yaşın önemi olmaz. Ne yaşlar gördük biz, bizden 5, 10 yaş büyük. Fakat gel gelelim insanlara yaklaşımları, saygıları ve sevgileri ayakkabı niyetine kullanıyorlar.
bi sene daha geç doğsan bıçağı kapardım
1 seneyle olçak iş degil bu dostum her şey kafada biter.Sen bu oyuna girersin sürekli Cünkü kafan orda kalır unutman için oyunu bırakmana gerek yok sadece zevk almamaya calıs gerisi gelir

.Arkadas ortamı ve dersaneye gidersen zaten vaktin olmaz ve abilere

Oks'ye kitap okumakla başlayabilirsin

Hic oyle mı yazmisim deli

bir örnektir o

Ben hayatımda SBSler dahil hiç bir sınava çalışmadım okullar açıkken bile 8 saat online'ım, Eskişehir'in en iyi Anadolu Lisesindeyim