Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CS:GO
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler diyorlar kd'ye göre ps3 xbox ve pc beraber aynı serverler da oynayabilicek doğru mu ?
(08-24-2012 11:50 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Artık bu oyunun da hilesi var.
https://www.facebook.com/photo.php?v=3789731747475

Hilesiz oyun mu var Allah aşkına? Kaldı ki Steam varken ayakta duramaz bu tür hesaplar.
İyi akşamlar beyfendi
(08-24-2012 12:40 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(08-24-2012 12:31 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]mw3 ile yarışır ama bf3 ile kesinlikle hayır

Fiyat konusunda da kesinlikle katılıyorum yarışamazlar biri 15 dolar diğeri Oyun:98tl,premium 108 tl,cqc paketi 27 tl,back to karkand 15 dolar.

Bu politika yüzünden BF3'ü bıraktık zaten mesele para değil oyuncular arasında kabiliyet yerine paranın işe yaraması oldu.

Ben toplam 108 liraya b2k cqc premium bf3 oynuyorum be.
Alıntı:Vay, CS serisinde hiç böyle bir grafik beklemiyordum. Yakın zamanlar da alıcam ben de oyunu

Uffff erayda alıyomuş bizde tam bırakıyoduk eray ben almadım ama sen alıyosan gerek bile kalmadı soğudum oyundan
Battele fieldın butun paketlerını aldım oyun cok basıtlestı 25-0 50 le 60 lara vuruyor helı kullanınca tabıı.Counter ise yetenek işi sadece ilk elde tabanca Big Grin
(08-24-2012 07:08 PM)Batuhan Özhan Yazılan: [ -> ]Battele fieldın butun paketlerını aldım oyun cok basıtlestı 25-0 50 le 60 lara vuruyor helı kullanınca tabıı.Counter ise yetenek işi sadece ilk elde tabanca Big Grin

Battele field ^^
----

Not: Pc gereksinimleri yeterli olanlar gelsin diyenlerin bf2 yi açamadıkları zamanları bilirik Smile
-----
Not2: Zamanında Knight Online da sabah akşam koxp açardım cemaate girişte sorun olur mu?
Mehmet Yazılan:
(08-24-2012 12:31 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]mw3 ile yarışır ama bf3 ile kesinlikle hayır

Bilal'in de dediği gibi EA işi paraya döktü.Premium çıkarttı.Kutulu olan bir oyunu premium sistemine çevirdi.Artık parası olan silahı alıyor zırhı alıyor.Paran yoksa eziliyorsun.Oyun ilk başta böyle değildi.Premium sistemi de oyunun yaş ortalamasını düşürdü ve şu an BF3 EA'nın politikaları yüzünden berbat bir durumda.

Bundan sonra tek güvenilecek firma Valve(Steam) kaldı.

vay be premium işinin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadar oyuncu kaybettiğini bilmiyordum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler