Merhaba arkadaşlar, oyunu avast virüs olarak yakaladı karantinaya aldı, karantinadan dosyayı çıkardım, check files yaptım, antivirüsü devre dışı bıraktım olmadı. Gamestart geliyor tıklıyorum ama bu seferde HS hiç gelmiyor. Data klasörüne girip autoupdate yapmaya çalışıyorum, sisteminizin 32 ya da 64 bit olduğunu öğrenip yayıncıya danışın diyor. Yardımcı olur musunuz ?
ilk olarak Virus Programını kapalı tut.Ve ya sil olmassa Oyunu Tekrar Kur.
virus programını silmene gerek yok oyunu kaldır , virüs programını devre dışı bırak oyunu tekrardan indir veya setup 'u varsa kur oyun oynarken kapalı kalsın eger tekrar aynı sorun olursa virüs programını sil.
version.txt den client'i 1 geriye al. virüs prog kapat tekrar patch at.
(08-22-2012 07:41 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ]virus programını silmene gerek yok oyunu kaldır , virüs programını devre dışı bırak oyunu tekrardan indir veya setup 'u varsa kur oyun oynarken kapalı kalsın eger tekrar aynı sorun olursa virüs programını sil.
LİSANSIZ VİRUS PROGRAMI BİLGİSAYARINIZI KORUMAZ.
Oyunu sil baştan kur bendede öyle oluyor arada
(08-22-2012 07:47 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 07:41 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ]virus programını silmene gerek yok oyunu kaldır , virüs programını devre dışı bırak oyunu tekrardan indir veya setup 'u varsa kur oyun oynarken kapalı kalsın eger tekrar aynı sorun olursa virüs programını sil.
keyi kırdıysa ?
(08-22-2012 09:19 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 07:47 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 07:41 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ]virus programını silmene gerek yok oyunu kaldır , virüs programını devre dışı bırak oyunu tekrardan indir veya setup 'u varsa kur oyun oynarken kapalı kalsın eger tekrar aynı sorun olursa virüs programını sil.
keyi kırdıysa ?
O kadar Kolaymı o işler?
Alican yöntemini deneme fırsatı bulamadan oyunu silip tekrar yükledim sorun halloldu teşekkür ederim.