Arkadaşlar oyunu nexona geçmeden 1 ay önce falan bıraktım ama forumu takip ettiğim için nexon'a geçsin mi sorusuna evet dedim yani nexona geçmiş olması gerekiyor şimdi yeniden başlamak istediğimde hesabıma gamersfirst bölümünden girdiğimde giriyordu orada yeni nexon hesabı falan aldım sonra warrock.nexon dan girdiğimde önüme 0 kill 0 exp lik bir hesap çıktı yeni id'im ile yani beni eski hesabım ne oldu ben onu merak ediyorum çünkü nexon.warrock ' a başka id ile giriyorum.
G1 id ile giriş yapmaya çalıştığımda
''Already transferred member.'' hatası alıyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Tek isteğim eski çarım ile devam etmek.
Geçirdiğin ıd ve şifre ile Nexon bölümünden girmen gerekiyor bildiğim kadarıyla...
o konuyu Cana sor derim ama transfer olayı kapandı diye biliyorum ben

(08-22-2012 02:09 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]o konuyu Cana sor derim ama transfer olayı kapandı diye biliyorum ben 
Evet sanırım kapanmış çünkü 0 killik bi hesap geldi elime gitti retailli çarım neyse sağlık olsun oynamam bidaha
Ticket atmanı öneririm yardım edilebilir öyle yanlıs hatırlamıyosam charını nexon'a gamersfirstte iken gecirmediysen bile charınla oynayabilirsin burdada gecirme var. Bide Nexon'dan girmeye calıs belki olur!
ohooo Mart 2012'de bitti bunlar.
(08-22-2012 02:38 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]ohooo Mart 2012'de bitti bunlar.
Haziranda başladı zaten

ben temmuzun başında hi hesap geçirmiştim
(08-22-2012 03:11 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 02:38 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]ohooo Mart 2012'de bitti bunlar.
Haziranda başladı zaten
haziranda geçirdim ben charı

(08-22-2012 03:25 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 03:11 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-22-2012 02:38 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]ohooo Mart 2012'de bitti bunlar.
Haziranda başladı zaten
haziranda geçirdim ben charı 
Temmuzun başında değil yau yanlış oldu. Temmuzun sonlarında geçirdim ben.
Oh geride kalmışım