Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Paylaşımlı ekran kartım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Atı redeon 3200 HD

paylaşımlı bir ekran kartım var toplam grafik belliğim 1471 mb resimde gördüğünüz gibi fakat paylaşımsız olarak 256 mb kullanıyor bunu 1024 mb gibi yapmamız mümkünmüdür ?

[Resim: c3qu0.png]
resim açılmıyor
(08-21-2012 10:15 PM)lnvictusTR Yazılan: [ -> ]resim açılmıyor

Tekrar bak
Anakart ayarlarına girip VGA yada işte monitor tarzı ile başlayan bir yerden yapılıyor falan filan. Görmeden yorum yapamayacağım. Çünkü kendin yapmaya kalkarsan bilmediğin bir iş olduğunu düşünüyorum ve istemediğin sonuçlar karşına çıkabilir.
Özetle, eğer destekliyorsa evet arttırılabilir.
edit: Desteklediği halde diğer parçalar( özellikle ram ) desteklerse de bu iş yürür.
(08-21-2012 10:33 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Anakart ayarlarına girip VGA yada işte monitor tarzı ile başlayan bir yerden yapılıyor falan filan. Görmeden yorum yapamayacağım. Çünkü kendin yapmaya kalkarsan bilmediğin bir iş olduğunu düşünüyorum ve istemediğin sonuçlar karşına çıkabilir.
Özetle, eğer destekliyorsa evet arttırılabilir.

Eğer işin yoksa ve rica edersem team viever aracılığı ile yapabilirmiyiz bi yardımcı olsan Smile
Big Grin görmemiş olayım bunu. Anakartına girmek demek bilgisayar açılırken delete tuşuna basarsın da mavi ekran gelir hani(kiminde kırmızı-gri karışımıdır) işte orasıdır. Oraya benim erişmem mümkün değil çünkü orada sistemin açık olmuyor Smile haliyle internetinde açık olmuyor.
(08-21-2012 10:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Big Grin görmemiş olayım bunu. Anakartına girmek demek bilgisayar açılırken delete tuşuna basarsın da mavi ekran gelir hani(kiminde kırmızı-gri karışımıdır) işte orasıdır. Oraya benim erişmem mümkün değil çünkü orada sistemin açık olmuyor Smile haliyle internetinde açık olmuyor.

bios desen anlardım Smile fakat orda fazla bir seçenek yok onun için çok kurcaladım ayarlayamadım ne yazikki :/
cevaplar biraz iyi olsa
Yeterli cevap yok ve herzamanki gibi warrock oynuyamıyorum donuyor bu sorunum yüzünden biri benim için detaylı araştırma yapabilirse çok mutlu olurum ekran kartımı değiştireyim dedim bilgisiyarcı o laptop sürümlerinde değiştirlmez ana kartla bir yyapılmış dedi.
Labtoplarda zaten ekran kartı kavramı yoktur ki Smile anakartın içindedir.
Referans Adresler