Gücünüz yetmez dediler yettirdik.
Teşekkürler;
D3v1lslord
Eftelya
xTurkAirx
pyskoh
BurakUstun(semboll45x)
Bende vardım oda da. Tebrik etmek gerek, biz battle group oyuncusu değiliz. Lakin sizi gaza getiren, hırslandıran şey nedir?
(08-21-2012 07:05 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Bende vardım oda da. Tebrik etmek gerek, biz battle group oyuncusu değiliz. Lakin sizi gaza getiren, hırslandıran şey nedir?
Bombacının d3v1l ı atıp mytürkiyenin bize gücünüz yetmez cümlesi hırslanmamız için yeterli oldu.
Ben de orda olmam lazımdı dışarda olmasam bende gelirdim nasıl olsa ölümüne Jos <3

(08-21-2012 07:07 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (08-21-2012 07:05 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Bende vardım oda da. Tebrik etmek gerek, biz battle group oyuncusu değiliz. Lakin sizi gaza getiren, hırslandıran şey nedir?
Bombacının d3v1l ı atıp mytürkiyenin bize gücünüz yetmez cümlesi hırslanmamız için yeterli oldu.
Mytürkiye'de clanımdan bi' arkadaş vardı. O cümlesinde CQC'den bahsetmişti, BG'den değil.
Ayrıca siz yeni yetme, bir yıllık oyuncular -belki o kadar bile değildir- sizden eski olanlara biraz saygı duysaydınız odada herkes birbirini kışkırtmaya çalışmazdı.
Bombaci ile beraber TS'de idik, d3v1l'ı yanlışlıkla attı. Tekrar odaya geldiğinizde de dile getirdi zaten bunu.
yanlız 1 yıllık oyuncu lafına dikkat

myturkcharmer daydım bg ye biz canımız sıkıldığı için girdik bq de bizim herhangi bir iddiamız yok ama siz baya bi' hırs yapmışsınız

(08-21-2012 07:15 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]yanlız 1 yıllık oyuncu lafına dikkat 
Sen ki; CQC'de 7-1 skor yapıp SS alan adam. Kaç aylık oyuncusun de hele?