Evet beyler 30 gün oruç tuttuk Allah kabul etsin oruçlarımızı Ramazan bayramınız mübarek olsun

Seninde kardeşim

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim; Ramazan bayramınız mübarek olsun
Bir 11 Ayın sultanı daha bitti.

Bayramınız mübarek olsun.
Teşekkür ederim kardeşim hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah. Allah sevdiklermizle bir ömür boyu geçindirsin mutlu mesut.
Seninde kardeşim eyvallah . Herkesin bayramı kutlu olsun beyler . Dualarım sizinle :obaaaaa
Tüm WTR ailesinin bayramı mübarek olsun...
Bu arada bayram namazını kıldıran hoca bayıldı,hocaya uyuyoruz diye bütün cemaat yere attık kendimizi 2 saattir yerdeyiz camiden yazıyorum...
Ben hiç oruç tutmadım ama kabul olsun benimkide sizinkilerde

(08-19-2012 08:16 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Tüm WTR ailesinin bayramı mübarek olsun...
Bu arada bayram namazını kıldıran hoca bayıldı,hocaya uyuyoruz diye bütün cemaat yere attık kendimizi 2 saattir yerdeyiz camiden yazıyorum...
senin şansın oda Sinan

(08-19-2012 08:49 AM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-19-2012 08:16 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Tüm WTR ailesinin bayramı mübarek olsun...
senin şansın oda Sinan 
Beyler