Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkese Merhaba :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tüm WarRockTR ailesini selamlıyorum beyfendi

İsmim Emre , 17 yaşındayım , tam bir FPS delisiyimdir , asosyal sayılabilirim , hayatımı anı yaşıyarak geçirmeyi severim , hiçbirşeyi kafama takmam , önemsemem Smile

WarRockta şuana kadar tek bir hesap kastım , 45 lvl'da ise çalındı , oyunu bırakmıştım ve dönmeyide düşünmüyordum ki , WarRockun Nexona geçtiğini duyuncaya kadar , CombatArms'tan Nexonu bildiğim için yeniden başlıyacağım , şuan iniyor oyun , bakalım beğenirsem NXCash felan çekerim , yeniden katılırım aksiyona Smile

Sanırım kendimi yeterince tanıttım , umarım zamanla siz beni seversiniz , ben sizi severim , dost,arkadaş oluruz , herkese iyi forumlar diliyorum Smile
hoşgeldin
Hoşbulduk ,beyfendi
Hosgeldin iyi forumlar =)
Hoş geldin.

Bu arada Fps delisi bir insan için asosyalliğin dibine vurmak çok çok normal. Smile
Hoşbulduk teşekkürler Smile
asosyal adamın anı yaşamasından n'olur ki? bi' sene sonra seni WarrockTR'nin önde gelenleri olarak kerhaneye götüreceğiz, o zaman gözün açılacak senin.
(08-19-2012 04:54 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]asosyal adamın anı yaşamasından n'olur ki? bi' sene sonra seni WarrockTR'nin önde gelenleri olarak kerhaneye götüreceğiz, o zaman gözün açılacak senin.

asosyal insan o işleri nasıl becersin biraz nazik ol çocuğa Smile
hoş geldin kardeşim iyi güzel bir oyun sezonu geçirmeni dilerim
Bosluk virgul bosluk olayin itici gelse de hosgldin Smile
FORUM KURALLARIna bir goz atarsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler