Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: açık yaraya votka dökmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Dökmek yerine içseydin şuan sızlama olmazdı belki sızmış olurdun ama sızlama asla
Yara için silverdin veya fucidin kremlerını kullanabılırsın agrın çok varsa uyuşturucu krem anestol kullanabilirsin saçma sapan hareketler yapma ne gerek var böyle şeylere batikon alsaydın hiç bilmiyorsan ufagından yada eczaneye pansuman yaptırtsaydın.
Mübarek ayda içilirmi ey zındıklar ben bile alkolik biriyim kullanmıyorum Big Grin ramazan başladı başlayalı buzlukta vodka Big Grin okul açılmadan birşeyler yaparım ama Big Grin
(08-18-2012 08:27 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Yara için silverdin veya fucidin kremlerını kullanabılırsın agrın çok varsa uyuşturucu krem anestol kullanabilirsin saçma sapan hareketler yapma ne gerek var böyle şeylere batikon alsaydın hiç bilmiyorsan ufagından yada eczaneye pansuman yaptırtsaydın.
Mübarek ayda içilirmi ey zındıklar ben bile alkolik biriyim kullanmıyorum Big Grin ramazan başladı başlayalı buzlukta vodka Big Grin okul açılmadan birşeyler yaparım ama Big Grin

güzel kokteyl tariflerim var panpa vereyim
(08-18-2012 08:35 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 08:27 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Yara için silverdin veya fucidin kremlerını kullanabılırsın agrın çok varsa uyuşturucu krem anestol kullanabilirsin saçma sapan hareketler yapma ne gerek var böyle şeylere batikon alsaydın hiç bilmiyorsan ufagından yada eczaneye pansuman yaptırtsaydın.

güzel kokteyl tariflerim var panpa vereyim

bkz. alkolsüz votka
bkz. sütlü viski
hiç votka dökülürmü yaraya Ss.gif tükür geçer Big Grin
Aynen birazda ıcseymısın acı sızı hıssetmezdın Smile
Ya döktük işte döktüğüm şeyimi ya-licam yada içicem Big Grin
(08-18-2012 08:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]biz içmeye bulamıyoruz.
Big Grin Big Grin
(08-18-2012 08:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]biz içmeye bulamıyoruz.
Ulan hiç güleceğim yoktu kahkaha attım Big Grin
(08-18-2012 08:23 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 08:09 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 07:54 PM)Echo One One Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 07:53 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Votka dökülürmü ya la

Nasıl yalicam onu b*klu taşa düşmüşüm Big Grin

ya-la DOST

yala demek istememiştim Sad ya, la

sen git ya la
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler