Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gladiatus oynayanlar yardım lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar ben 4 gün sonra bilgisayar yasagı yiyorum ve kış boyunca sürecek
yazın geri alabilecem bilgisayarımı ama gladiatustaki charımı boş bırakmak istemiyorum biriktireceğim para ile kendime "Samsung Ch@t S3353" almayı planlıyorum.
Acaba bu telefonu aldıgımda Gladiatus oynamaya devam edebilirmiyim?
telefondan giricem resimleri görünmese bile girebilirmiyim?
Hmm telefonu kullanmadım ama samsung galaxy ve wave serisinde sandıktan item taşıma bile yapılıyor
başka hangi telefonlardan gladiatus a girebilirim?
Opera mını ıle gırebılırsın kendı tarayıcısı yeterlı olmaz uye gırısı bıle yapamzsın kutucuklar gorunmez bende klanlar oynuyordum Chat 335 aldım gıremedım opera ıle sonra nokıa c5-03 sımdı Galaxy wonder Smile
yani bıraz daha para bırıktır ısletım sıstemı olan telefon al 400 tl ye falan
peki Opera mını,nokia c5-03 ve samsung wave fiyatları nelerdir sölermisiniz eğer fazla bi fark yoksa taksite böldürücem
(08-18-2012 06:41 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]peki Opera mını,nokia c5-03 ve samsung wave fiyatları nelerdir sölermisiniz eğer fazla bi fark yoksa taksite böldürücem

Opera mını telefon degıl internet tarayıcısı ınternetden ındırılır o bedava
c5-03 420 tl falan sanırım
Wawe nınde serısı var en dusugu ama 400 tl cıvarı kuzenım 380 e almsıtı
Telefonla pek zevk almazsın arada bi kaçarsın cafeye Smile)
Suana kadar birebir çalıştığını gördüğüm telefonlar Nokia 5800 samsung wave, galaxy serisi İPhone kısaca android ve İOS yazılımı kullanan her telefonda oynayabilirsin. Sen bütçen ne kadar onu söyle ona göre öneri yapmaya çalışırız
Benım telefon mesela androıd Klanlar oynuyordum sımdı bıraktım yanı benımde tavsıyem androıd veya ıos
Veya galaxy mını alabılırsın oda 400 lerde fıyatı
beyler kafamı karıştırdınız tebrikler Big Grin
bana bi telefon listesi yapsanız WİFİ özelliği olacak ve gladiatus oynayabileceğim galaxy mını güzel telefon onu yazdım kenara samsung wave de oynanıyorsa onuda yazdım kenara başka??
bu WAP nedir bi açıklarsanız sevinirim özelliklerde WAP yok diyor galaxy mını de WLAN var o işime yarıcak bide android işletim sistemi var o cok iyi bu telefonla kesin olarak oynayabilirmiyim gladiatus??
herşeyini tam olarak oynayabilirmiyim?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler