Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sevdiğim kıza yaptığım video nasıl fikrinizi alayım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

mecnuna döndüm Smile ben yaptım tamamen , fikrinizi alayım nasıl olmus Smile
Video hoş, bu arada muneez, NeverGiveUpTR muneez mi Big Grin ?
fena değil bence Smile
Böyle birşey yapman kızı çok aşırı sevindirecek onlar böyle şeylere önem verir Big Grin Wink Wink
Bende böyle bir şey düşünüyorum ancak sevdiğim bir kızı tekliften sonra kaybettiğim için sadece arkadaş olarak geri kazanmayı planlıyorum. Benim hayalimdeki video Kadir Özübek abimi oynatmak. Smile http://www.kadirozubek.com/radyo.asp?Vid...neyeni.flv
Eline sağlık Yunus, gayet başarılı ama bi yağmur ormanı tükettin heralde video için Big Grin
Bu video yalnızlığımı yüzüme vurdu. Ben ağlamaya gidiyorum Sad
(08-18-2012 05:20 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Video hoş, bu arada muneez, NeverGiveUpTR muneez mi Big Grin ?

benim asıl char muneez Smile

bu arada hepinize çok teşekkürler ama bi sorun var kızla küsüm videoya bakmıyor Smile)) değerimiz bilinmiyor bulmuş benim gibi çocugu Smile

(08-18-2012 10:29 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Eline sağlık Yunus, gayet başarılı ama bi yağmur ormanı tükettin heralde video için Big Grin
valla kıyafetlerı cantaya doldurdum her cekımde kıyafet değiştirdim yolun ortasında Big Grin bi kaç arkadasta çektim videoda sonra ecem yunus seni çok seviyor videosu içinde esnaf cocuklar falan yardım ettiler Smile
Süper çalışma yapmışsın bence ömür boyu hiç bırakmazsınız birbirinizi mutluluklar dilerim. DOST
(08-18-2012 12:49 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Süper çalışma yapmışsın bence ömür boyu hiç bırakmazsınız birbirinizi mutluluklar dilerim. DOST

İnşAllah ya hayırlısı bide kız videoya bakma zahmetini gösterse güzel olacakta Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler