Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rayligh saygıdeğer abimiz Haklı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Özellikle çocuklar ve gençler için "Sevgi Yoksunluğu" sorunu, toplumları olumsuz etkileyen ciddi bir tehdittir.

Milli ve manevi dinamikleri zayıf, sosyal sorumluluk anlayışları gelişmemiş ailelerde ve çevrelerde yaşayan çocuklar ve gençler, şiddet ve nefrete yönelik bir ruh haline bürünmekte ve topluma entegrasyonları mümkün olmamaktadır.

Doğru bilince sahip olmayan aileler, çocukları ve gençleri "aşırı özgür bırakarak" , "şiddet uygulayarak" , "ilgilenmeyerek" hayata entegre etmeye çalışmışlardır.Sevgiden yoksun yetişen çocuklar ve gençler için şiddet ve nefret, bencillik ve kural tanımazlık hayatın olağan unsurlarıymış gibi zannedilmekte ve birey hayatın tüm aşamalarında bu davranışları "sosyal bir yara" olarak devam ettirmektedir.Her türlü telkin ve iyileştirici söylemler, çocukluk sendromlarını ortadan kaldırmaya yeterli değildir.

İyi yetiştirilememiş bireyin otokontrolünü yapabilmesi de mümkün değildir.Masumiyete zarar veren ve kural tanımaz davranışlar, saldırgan eylemler, başkalarına zarar vermeden hukuk çerçevesinde önlenmelidir.

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.

ABİMİZ DOGRU SÖYLÜYOR BEN MESALA SEVGİSİZLİKTEN BU HALE GELDİM VE ÇOĞU ÇOCUK Sad
Ya bu ne biçim bir post kasma çabasıdır. git konuya yorum yap allah allah.
Sana mahkemede sevgisizlikten mi böyle oldun demeyecekler. Çoluk çocuğun vardı git sevgi göster onlara ileride senin gibi küfürbaz olmasınlar.
(08-18-2012 01:36 AM)Gladius Yazılan: [ -> ]Ya bu ne biçim bir post kasma çabasıdır. git konuya yorum yap allah allah.
Ula zaten 16 yorumu var adamın ne diyorsun sen ya Big Grin
Yazı güzel.
(08-18-2012 01:52 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Sana mahkemede sevgisizlikten mi böyle oldun demeyecekler. Çoluk çocuğun vardı git sevgi göster onlara ileride senin gibi küfürbaz olmasınlar.

ya ne çoluk cocugu 1444 yaşındayım ben 14
http://forum.warrocktr.com/Konu-Sayg%C4%...#pid352300

(08-15-2012 12:53 PM)imfrespek Yazılan: [ -> ]Abi çoluk çocugum var açın o çarı yaw Sad
(08-18-2012 02:21 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Sayg%C4%...#pid352300

(08-15-2012 12:53 PM)imfrespek Yazılan: [ -> ]Abi çoluk çocugum var açın o çarı yaw Sad

12 yaşına yeni girdim ben 98 dogumluyum
(08-18-2012 01:55 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 01:36 AM)Gladius Yazılan: [ -> ]Ya bu ne biçim bir post kasma çabasıdır. git konuya yorum yap allah allah.
Ula zaten 16 yorumu var adamın ne diyorsun sen ya Big Grin
Yazı güzel.

yazı güzel çünkü yazarı rayligh.
Hem 14 yaşında olan , hem 14 yaşında çoluğu çocuğu olan , hem 14 yaşında hem çoluğu cocuğu olup hem 12 yaşında 1998 li olan tek insansın. Bi de beynin olsa tam olcak. Hakimin karşına böyle çıkma sen.
(08-18-2012 02:58 AM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Hem 14 yaşında olan , hem 14 yaşında çoluğu çocuğu olan , hem 14 yaşında hem çoluğu cocuğu olup hem 12 yaşında 1998 li olan tek insansın. Bi de beynin olsa tam olcak. Hakimin karşına böyle çıkma sen.

ya SUS git uyu saatin gelmedimi adamım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler