Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OVC
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Overclock yani işlemci olsun anakart olsun grafik özellikleri olsun bütün bilgisayar donanımlarının hızını arttırmak yada aşırmak gibi düşünebiliriz.Bunun için bir programa ihtiyacınız olmadığını söyleyebilirim.Bilgisayarınızın biosunu kullanarakta arttırabilirsiniz.Ayrıca bu sadece bir hız arttırmadır yanı işlemcisi 4.20 Ghz olan birisi ile normal hızı 3.00 Ghz den 4.20 Ghz e çıkarılan bilgisayar arasında fark yoktur.Buradan anlamanızı beklediğim bilgisayarın standardını ulaşabildiği en yuksek hıza çıkartmanın neresini suç görüyorsunuz?Bunun üstünede standart hızı 3.00 Ghzden 4.20 ye cıkan bilgisayara neden hack muamelesi yapıyorsunuz lutfen adil olalım.Sonuçta her iki bilgisayarda birbirlerine oldukça yakın düzeye çıkmış olacak.

Dip notBig Griniğer temeli güçlü oyunlarda ovc dedıgımız olay işe yaramamaktadır bu sadece warrock ın suçu.
bu işleri bilsmememde bilgisayarım 3.00 Ghzde sabittir.İşlemcimi yakmak istemiyorum.Tavsiye etmem.
Epic Fail Big Grin bilsmememde BİLSEMDE
Warrockta bu oyun motoru olduktan sonra ...

Her ne olursa olsun bir sebepten ötürü diğer oyunculardan avantajlı oluyorsunuz bu yasaktır. Mantıklı değil ama Warrock'un oyun motoru böyle olmaya devam ederse aynı kalacak.

OVC değil O.C bunu nasıl türettiler anlayamadım Sad
turemedi sadece yabanci kaynaklar bu sekilde veriyor artik oc nin eskiden gelen farkli bir acilimi oldugu soyleniyor o yuzden bir cok pc dergisininde soyledigi gibi ovc
vorrak a varrock demeyin delirecegim artik
(08-17-2012 11:43 PM)Batuhan Özhan Yazılan: [ -> ]turemedi sadece yabanci kaynaklar bu sekilde veriyor artik oc nin eskiden gelen farkli bir acilimi oldugu soyleniyor o yuzden bir cok pc dergisininde soyledigi gibi ovc
vorrak a varrock demeyin delirecegim artik

Ben eski kafayım o.c diye öğrendik uyguladık o.c Big Grin Bu arada sen açıyorsun Warrockla iligli konuyu sonra Warrock demeyin diyorsun Big Grin bırak rahatla ben bıraktım rahatım. 80 günlük gold mp7a1, camo g36, 5 günlük famas ve gold m60'lık charı 20TL alıcı bulursam satcam daha rahat olacam. Ölüyor silahın süresi.
ben sadece soyleyıs bıcımınden bahsettım
Yazılışı War Rock okunuşu vorrak. Millet yazılışına vorrak mı yazsın yani ?
Birde bir ara bende karakterler parlıyordu bana biraz hack muamelesi yapılmıştı. Ben bilgisayarıma overclock yapmıştım biraz ondanmıydı acaba
BEN EKINE GORE YORUM YAPTIN CAN SENDE BASLAMA Big Grin
SONUNA APASTROF KOYU I YERINE U KOYARSAN FAİL OLUR ANLADINMI?
(08-18-2012 12:00 AM)Batuhan Özhan Yazılan: [ -> ]BEN EKINE GORE YORUM YAPTIN CAN SENDE BASLAMA Big Grin
SONUNA APASTROF KOYU I YERINE U KOYARSAN FAİL OLUR ANLADINMI?

Tamam sen ingilizce biliyorsun.
Bencede bu o/c meselesi saçma geliyor o zaman piyasadaki turbobots destekli işlemcileri yasaklasınla sitede uyarı şeklinde not düşsünler D: ne kadar saçma geliyor değil mi Smile elalemde para var basıyor alıyor en iyisini pentium la i7 yi bir mi tutmak lazım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler