Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda Sherlock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yıllardır oynadığım bu lanet oyunu bırakıyorum.
Gerek k2 gerekse nexon bizi keklemekten başka birşey yapmadı (Can'a lafım yok) hiçbirşey düzelmediği gibi zaten şuan oyuna giremiyorum ne saçmalıksa.. Girmiyordu silip yükledim yine girmiyor girmesinde. Sherlock'ta ertan abim devam edecek. Herkes hakkını helal etsin. Allaha emanet olun
(08-17-2012 09:35 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Yıllardır oynadığım bu lanet oyunu bırakıyorum.
Gerek k2 gerekse nexon bizi keklemekten başka birşey yapmadı (Can'a lafım yok) hiçbirşey düzelmediği gibi zaten şuan oyuna giremiyorum ne saçmalıksa.. Girmiyordu silip yükledim yine girmiyor girmesinde. Sherlock'ta ertan abim devam edecek. Herkes hakkını helal etsin. Allaha emanet olun

Katılmıyorum m045.gif
(08-17-2012 09:37 PM)imfrespek Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 09:35 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Yıllardır oynadığım bu lanet oyunu bırakıyorum.

Katılmıyorum m045.gif

çık o zaman konudan katılmıyorsan post kasmanın alemi yok.
bende bıraktım gerçekten rahatlıyor insan bağımlısı olmuştum
Size tavsiye ne kadar az şeye bağımlı olursanız o kadar mutlu olursunuz kısaca vazgeçilmezleriniz olmasın rahat olun oyunuz zevk için oynayın kafanız bozulunca bırakın zaten oyun size zevk vermiyor aksine stres yapıyorsa ne anladık biz bu işten.
Bende kısmen bıraktım 3 günde 1 oyun atıyorum.
ixmxfrespect sen hala burdamısın utanmaz adam
Kardeşim sorununun çözülmesi lazım ya gerçekten yardımcı olmak isterdim. Ama yinede senin kararın reel hayatında başarılar güzel kardeşim.
Oyunun eski sahibi, oyuna hep para gözüyle bakmasaydı şimdi daha iyi düzeyde olabilirdi oyun. Ne yazık ki kendileri oyunun sonunu getirmiştir ve bunun kanıtı da takasın son gününde gerçekleşmiştir. Eskiden en son oda numarasını 240-250 olarak görürdük, şimdi ise yeni güncelleme sonrası 36-37 oluyor. Ertesi gün 32-33
(08-17-2012 10:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Size tavsiye ne kadar az şeye bağımlı olursanız o kadar mutlu olursunuz kısaca vazgeçilmezleriniz olmasın rahat olun oyunuz zevk için oynayın kafanız bozulunca bırakın zaten oyun size zevk vermiyor aksine stres yapıyorsa ne anladık biz bu işten.

Warrock'ı bıraktım bırakalı daha rahatım. Bir şeye bağımlı olmamak iyi. İstediğin oyunları daha rahat oynuyorsun ay famasımın günü bittim ay prem bittimi demeden.
M.K nın dediği gibi zevk için oynayın canım sıkılıdığı zaman 3,4 el atıp çıkıyorum 6/7 saat oynamanın anlamı yok zaten
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler