Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ixmxfcombat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İbreti alem olsun şahıs için bizzat bilişim suçlarına IP'si ile başvuruda bulundum. En yakın zamanda kendisi ile mahkemede görüşeceğiz. Forumda imfrespect olan arkadaşımız, günlerce yalvardı aç hesabımı diye açmadık, hala hack hala küfürbaz. Ama yok artık sınırı aştı, ve iliğine kadar neyi var neyi yok elinden alacağım. İnsan biraz haddini bilecek. Beni duyuyorsan külahları seninle değiştik. Şimdi kaç kaçabildiğin yere.

Düzenlendi

Arkadaş sayıp sövmüş ss paylaşmaya gerek yok. İbreti alem için yasal hakkını sonuna kadar kullan dostum.
İyi olmuş can abi. "Oyunda küfürün" max. bana gideceğini sanan cahiller de ders alır umarım. Char çalmanın bile dava sebebi olduğunu bilmeyen gerizekalılar var oyunda.
Abi bu teriyesizlik işte Ss.gif
Can küfürlü SS paylasımı yasak degilmi? Ayrıca o charla oynamazdım basına sonradan iş acılmasın?
Helal olsun Can abi.
Seafight adlı oyunda alyansımızdan birinin başı bu yüzden yandı haberi olsun .
HAHAHAHAHAH iyi olmuş beter olsun bunun gibileri Wink Adam ol
Can abi bende bu konu üzerine konu açtım . Detaylarındanda bahsettim . konu kapatıldı ama her neyse ellerine sağlık. Kendisi arsa alan takılıyo şuan . Ve bana Ö.m'den saçma sapan mesajlar atıyor.
Bi de bu konuya yorum yapsın pes *
(08-17-2012 09:00 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Can abi bende bu konu üzerine konu açtım . Detaylarındanda bahsettim . konu kapatıldı ama her neyse ellerine sağlık. Kendisi arsa alan takılıyo şuan . Ve bana Ö.m'den saçma sapan mesajlar atıyor.

12 yaşında çocuk o, bıçaklayın onu
(08-17-2012 07:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Can küfürlü SS paylasımı yasak degilmi? Ayrıca o charla oynamazdım basına sonradan iş acılmasın?

Hack- Bug - Küfür konularında bol bol küfür var . Bence yasak değil Ss.gif
(08-17-2012 09:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 09:00 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Can abi bende bu konu üzerine konu açtım . Detaylarındanda bahsettim . konu kapatıldı ama her neyse ellerine sağlık. Kendisi arsa alan takılıyo şuan . Ve bana Ö.m'den saçma sapan mesajlar atıyor.

12 yaşında çocuk o, bıçaklayın onu

Bana abi diyeceksin velet falan diyodu argoyu basıyodum bende :*
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler