Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can'a Küfür Ettiler !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Hack Açtıkları Yetmediği Gibi Birde GM'ye (Can'a) küfür ediyorlar .

[Resim: Atl2n.jpg?1]
güldüm la kaç yaş büyük adama neler diyor
daha neler dediler fakat kacırdım . Buda yeter onlara . Smile
Sizde önüne gelene Can abim öyle Can abim şöyle Can abi sizi banlıcak derseniz ...
Yanlış anlaşılmasın Can beye lafım yok bu adamın yaptığı da yanlış
ne yapmışım . adam hack açmıs bana küfür ediyor dedim bak kaşınma can'a söylerim . dinlemedi ben cektim koydum . can'ın haberi var bu ss den . oyun içinde söyledim koy dedi . bilmeden laf etmeyin lütfen !
Ya ben senin haksız falan olduğunu söylemedim maden hack açmış küfür etmiş ss al geç ne Can abi Can abi diye geziyorsunuz iyi ki bi aynı foruma üyesiniz
(08-17-2012 04:25 PM)c0mfid3nt Yazılan: [ -> ]ne yapmışım . adam hack açmıs bana küfür ediyor dedim bak kaşınma can'a söylerim . dinlemedi ben cektim koydum . can'ın haberi var bu ss den . oyun içinde söyledim koy dedi . bilmeden laf etmeyin lütfen !

Yahu Can senin uşağın mı ? Kaşınmaymış Can'a söylermiş.
zinedinezidan10 zaten hacker. kimseye inandıramıyodum .iyi olmuş o hack açtı mı ?

edit : argo kullanmayın
(08-17-2012 04:29 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 04:25 PM)c0mfid3nt Yazılan: [ -> ]ne yapmışım . adam hack açmıs bana küfür ediyor dedim bak kaşınma can'a söylerim . dinlemedi ben cektim koydum . can'ın haberi var bu ss den . oyun içinde söyledim koy dedi . bilmeden laf etmeyin lütfen !

Yahu Can senin uşağın mı ? Kaşınmaymış Can'a söylermiş.

Big Grin kabahatim için özür dilerim ..
Bu konuda küfür eden arkadaşlara aşağıdaki videoyla sesleniyorum.Küfürlü ss paylaşımı yasak.

Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler