Benim işlemcim Fx 4100 3.80 GHZ 4 çekirdekli fx warrocka uymadıgı için uyumusuz falan diyorlardı bu sorunu kaldıramazlarmı aşırı kasıyor başka oyunda kasmıyor bunda kasıyor bf3 de falan kasma yok oyunda kasıoyr ama bunu nexona iletsek düzeltemezlermi?
Bilmem Can abi gordugunde cevap verir.
Senin bilgisayarda Nexon yaması yüklümü sitedeki?

İlk defa FX serisinden uyumsuz yorumu sende gördüm kardeşim ne diyim heralde genel birşey doğru cevabı ancak can verir
(08-17-2012 03:29 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]İlk defa FX serisinden uyumsuz yorumu sende gördüm kardeşim ne diyim heralde genel birşey doğru cevabı ancak can verir
İşte bende ona ulaşmak istiyorum derdimi yanmak istiyorum ama ulaşamıyorum umarım bu konuyu okur...
Evet , FX serilerinde Warrock uyumsuzluğu var 5-6 arkadaş da görmüştüm hatta bizim box3rr bunun yüzünden yeni işlemci almıştı. Nexon bir şey yapar mı bilemem yapmazsa bf3 falan oynarsın artık.
(08-17-2012 04:46 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Evet , FX serilerinde Warrock uyumsuzluğu var 5-6 arkadaş da görmüştüm hatta bizim box3rr bunun yüzünden yeni işlemci almıştı. Nexon bir şey yapar mı bilemem yapmazsa bf3 falan oynarsın artık.
zaten oynuyorum can abiye iletirsem cozulebilir

Bizle ilgili olsa düzeltiriz ama bizle ilgili değil.
Can Abi ya kimle ilgili yani teknik destek gibi bişey yokmu bu oyunda oyun motoruda dandik
FX Serilerinin tümünü kirletmek hatalı olur 8150 ve 8120 si olan abilerim var gayet iyi çatır çatır oynuyorlar