Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamSpeak [TS] nedir, kurulum, kullanımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

[Resim: aotfcx.png]

Nedir : Teamspeak genellikle online oyun oynayanların , Takım halinde kullanılan , birbirleri ile anlık konuşmak için telsiz görevi gören bir programdır.Diğer programlara göre sisteminizi zorlamaz , internetinizi yavaşlatmaz , LAG (Bağlandıgınız server ile aranızdaki gecikmeye lag denir) yapmaz.

Kurulum ve Kullanım : TeamSpeak'ı download tuşuna basarak Orjinal sitesinden indirin ve kurun .
[Resim: 33atdvn.png]

Programı açın ,sol üst tarafta Connection>Quick Connect e tıklayın.
[attachment=16]
Üst tarafa sunucu adresini veya IP numarasını girin.Altına adınızı veya nickinizi girin .Onun altına eğer TS sunucusuna kayıtlı iseniz (R-SA) kullanıcı adınızı ve onun altına şifrenizi girip Connect'e basın. TS sunucusuna bağlandık.
[attachment=17]

Peki nasıl konuşacağım ve ayar yapacağım ?
Ses ayarlarına girmek için Setting > Sound İnput/output
[attachment=18]
Bas-konuş fonksiyonu için, Push to talk -> Set butonuna basın. Daha sonra konuşmak için basacağınız tuşa basın. Tavsiyem "Alt" tuşu olacaktır.
[attachment=20]
[attachment=19]
Daha sonra arkadaşlarınızla rahatlıkla konuşabilirisiniz.

Sorular:

Konuşmam, karşı tarafa yankılı gidiyor. Ne yapabilirim?
TeamSpeak programını kullanırken, Ses kartınız kayıtta olabilir. Kayıt etme işlemlerini sonlandırın veya Push To Talk kutucuğu seçili değildir.

TeamSpeak "Codec not supported" hatası veriyor. Ne yapmam gerekir?
TeamSpeak sürümünüz eski. Programı kaldırın ve yeni sürümünü indirin.

Kullanıcı kodlarının anlamları nelerdir?
U- Sunucuya kaydı olmayan, misafir
R- Sunucuya kaydı yapılmış üye
SA- Sunucu yöneticisi, yetkili üye
CA- Kanal Yöneticisi

TeamSpeak Connection Timeout hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
İnternet hattınız kopmuştur , Antivirüs programı veri alıp göndermesine izin vermiyordur. veya modeminiz kapanmıştır

Hazırlayan ve Sunan Mehmet
Saygılar....
Ve son 1 Resim WarrockTR TS sunucusu [attachment=21]
tskler cok güzel anlatim Smile

Sherlock

İyi iş ; Bravo.
Teşekkürler süper anlatım..
Güzel çalışma Smile Anlatım güzel.
Döktürmüşsün mehmet abi ^^
ayıptır sorması ama bu warrocktr ts si kapalımı açık mı ?

TaTy

(11-09-2009 08:20 PM)playboy245 Yazılan: [ -> ]ayıptır sorması ama bu warrocktr ts si kapalımı açık mı ?

Açık
Güzel çalışma...
(11-09-2009 08:20 PM)playboy245 Yazılan: [ -> ]ayıptır sorması ama bu warrocktr ts si kapalımı açık mı ?
Big Grin niye ayıp olsun ki
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler