Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TheCamper081 ben hack mıyım?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak. ben MKatatrk öğlen 12 de oyundayım TheCamper081 isimli playeri vurdum diye hack dedi bana nickim MKatatrk diye bana vatan haini muamelesi yapıyor ss si var buyrun

[Resim: bzh23.jpg]

aynı zamanda ss yi çekerken izlediğim sherket54 de hacker crosu birleşik Smile

The Camper isimli arkadaşa tw verdim bilgisayarımı aradı bulamadı birşey masaüstünde kız arkadaşımın resimleri var onları açmaya kalktığı için tv yi kapattım. hack buldum diye tv yi kapattın gibi konuşuyor bilgisayarımı aramak isteyen varsa tv verebilirim bu tarz suçlamalarda n hiç hoşlanmıyorum Sad

bir sorum daha olacak Başlat>ara yaptığımda hack yazınca bu dosyalar çıkıyor bunlar hack shieldin dosyası mı ? ben hiç bilgisayarıma hack indirmedim ve kullanmadım buyrun ss si:

[Resim: bzh4n.jpg]
Hackshield dosyası mevcut orda.Fakat diğer dosyaları ve isimlerini ilk defa duyuyorum başka oynadığın bir oyun var ise onların dosyası olabilir veya hilesini indirmiş olabilirsin kanısındayım
(08-17-2012 12:14 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Hackshield dosyası mevcut orda.Fakat diğer dosyaları ve isimlerini ilk defa duyuyorum başka oynadığın bir oyun var ise onların dosyası olabilir veya hilesini indirmiş olabilirsin kanısındayım

yok abi bilgisayarım da birtek warrock ve knight yüklü oyun olarak hiç indirmedim Ss.gif valla bilgisayarı satarım kökten Ss.gif
Dosyaların konumuna bakarsan HackShield
(08-17-2012 02:05 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Dosyaların konumuna bakarsan HackShield

çok sağol kardeş ya valla ayar oldum Ss.gif
Kız arkadaşının resimlerini özel bi dosyaya koy derim ^^ Big Grin
vay .... demek yengemin fotoğraflarını açmaya çalıştı.Tv verme millete bırak hack desinler takma.Bu arada o hackin ss yi Hack-Küfür-Bug genel konusuna yükle.
Referans Adresler