arkadaşlar trshigekazu abi beni küfürden banlayacak . eline saglık abi banla büyüğümsün saygım var eyvallah. anlamadıgım nokta hackı bitirmiyorlar hacka sövünce biz ban yiyoruz

şimdi mariende 7-8 gidiyorm bana göre iyi bi skor degil uzaktan k2 ile adamı head vurdum diye bana hakaret ediyo hack diyor ? milletin psikolojisi bozulmuş iyi oynasak hack damgası yeriz söverler biz sövünce ban yeriz kötü oynasak mal derler oyundan atarlar abi tövbe ya ss çektim delil olsun diye

şunu öğrenemediniz, yıllar geçse öğrenemeyeceksiniz. F2P oyunda hack bitmez. mutlaka olur.
Bu tür oyunlarda hack kalkmaz neden anlamıyorsunuz? Nexon pack atar adam hileyi günceller
bu oyunda böyle gm varken bu oyuna para vermem ! verenler düşünsün zamanında verek çok enayilik yaptım zaten biz parayla item çektim adamlar hack ile dağıttı bizi
Ana bacı düz gidip birde kendini şurda savunma hey allahım şeytan dilimi koparsaydı da konuşmasaydım amma konuştun amma ya amma.
(08-16-2012 07:38 PM)epir0jens Yazılan: [ -> ]bu oyunda böyle gm varken bu oyuna para vermem ! verenler düşünsün zamanında verek çok enayilik yaptım zaten biz parayla item çektim adamlar hack ile dağıttı bizi
Bazı insanlar her GM ye böyle yapıyorsunuz ne kadar anlamaz beyinsiz adamlarsınız ulan adam sizin için oyunun iyiliği için gece gündüz oyunda, kötü bir şey söylememek istiyorum bu kadarı olmaz cahilsiniz siz cahil...
GM'ler ilgilenmeyince "nasıl GM bunlar", "TÜRK Gm koysunlar şu oyuna" falan filan,
İlgili Türk GM gelip tüm foyaları meydana döküp oyunu düzene sokmaya çalışınca da "nasıl GM bu,"Böyle GM'mi olur.."
Hiç bir zaman kimse memnun olmaz, olay bu..
kardes böyle oyunlarda hacker cok alsiacaksin........