Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: d3v1lslord vs ald3baran
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tebrikler kardeşime Smile [Apache'yi de ben ögrettim kullanmayı ona Smile]

ald3baran'ın işi oldugu için çıktı oyundan kaçma felan yok .

[Resim: bymm9.jpg]
Ama d3v1lslord küfürbaz bi insan olduğu için az öncdeki mactan biri bana ss'ini verdi baktım koymuslar zaten foruma yazık olcak...
kuzenin hackın babasını açmıs geziyor oyunda .
oto repair var seri stinger var tank k1a1 le 20 tane bomba atıyor . kim olsa onun yerinde küfür eder .
(08-16-2012 07:05 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]lan kes it . kuzenin hackın babasını açmıs geziyor oyunda .
oto repair var seri stinger var tank k1a1 le 20 tane bomba atıyor . kim olsa onun yerinde küfür eder .

Big Grin peki kuzenimin nickini biliyomusunki bana it diyosun ? TRBugsBunny orda tankı tamir etmeye calısan garibanın teki sen o sırada takımdaki shengekazu denen adamı diyosun.
Zaten bu adamın küfür ettigi kişide 'shegekazu' üstüne neden alınmıs kuzenin ?
Bunun gibi fotolar var birsürü küfürler cocuk 2 level oyundaki küfürleri,hackleri bazen dar alandaki bugları çekiyo sadece normalde warrock oynamıyo.
Tamam dostum sen haklısın tamam mı ? ticketini at istedigin foruma konu aç gönder . senle mi ugrasıcam ya ...
(08-16-2012 07:11 PM)Echo One One Yazılan: [ -> ]Bunun gibi fotolar var birsürü küfürler cocuk 2 level oyundaki küfürleri,hackleri bazen dar alandaki bugları çekiyo sadece normalde warrock oynamıyo.

Kardeşim bunun adına haklıyı haksız konumuna koymak denir eğer hesaba birşey olursa buyur vebalini çek beyfendi
bu ss sımdı cok gereksız bence karsıda adam varken koysaydın neyse Smile
(08-16-2012 09:14 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]bu ss sımdı cok gereksız bence karsıda adam varken koysaydın neyse Smile

[Resim: bysz7.jpg]

victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler