Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Themida Hatası !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle iyi günler.Sorunumu kısaca anlatayım.

Warrock'a yeni patch geldikten sonra bir hata gelmeye başladı.

[Resim: byfhd.png]

Forumda bu konunun çözümü var.Ama 2010'dan kalma bir konu ve onda verilen çözüm sorunumu çözmeye yetmedi.Nod 32 virüs programını kullanıyorum.İşletim sistemim Windows 7.Oyuna girerken hem virüs programını kapatıyorum hem de güvenlik duvarını kapatıyorum.Ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum.

Sorunumla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Bu themida başka eskiden ben bu hatayı alınca sil baştan yukleme yapardım ve olurdu çünkü virüs programdı thmd diye dosyada virüs olduğu için silerdi ama seninki başka problem o yazıyı çevirmeyi bi dene nediyor
''Zaten bu program sistemde çalışıyor.Lütfen bellekten kaldırın ve programı yeniden başlatın.'' diyor.Ama program sistemde çalışır gözükmüyor.
yazının tamamının renkli , kalın vb vb yapılması yasak değil mi Sad
(08-16-2012 11:28 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]yazının tamamının renkli , kalın vb vb yapılması yasak değil mi Sad

Bu kuraldan haberim yok.Bidaha daha dikkatli olurum.Ama bu konuda beni özelden uyarabilirdin.Konuyu meşgul etmene gerek yok.
Konuyu meşgul etmedim. bak yorum sayısı artınca sağda daha çok ilgi varmış gibi göründü up up up
(08-16-2012 11:48 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Konuyu meşgul etmedim. bak yorum sayısı artınca sağda daha çok ilgi varmış gibi göründü up up up

Tamam.Teşekkürler desteğin için.
Referans Adresler