Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Küçük bir soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar pc kötü olduğu için odalarda oynuyamıyorum çok çok çok kasıyor yani ben de premium falan varken kasıyım diyorum ve ona çabalıyorum sadece. Şimdi ben FFA da 10 kill kasıyorum m14 flash atıyrum ve bu yüzden seri level kasıyorum ama en ufak illegal yok yani yapmam da seri level aldığım için banlanma, levelimin düşmesi gibi risklerim varmıdır ?

http://warrock-stats.com/index.php?site=...bozkarttal
Bu adam neden bu kadar seri level atlıyor diye belki incelemeye alırlar ama banlanma veya level düşme olacağını sanmam.
Level düşmem için ben bi sebep görmüyorum gittim double aldım, m14, flash aldım kasıyorum onlarla dur bakalım hayırlısı.
Can, kanıtsız işlem yapmadıklarını söylemişti. Doğal olarak bir OPK odasında, power level yaparken veya ne bileyim bilumum illegal işlerde olduğuna dair bir kanıt yoksa bir işlem uygunlanmaz.
(08-16-2012 04:09 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Can, kanıtsız işlem yapmadıklarını söylemişti. Doğal olarak bir OPK odasında, power level yaparken veya ne bileyim bilumum illegal işlerde olduğuna dair bir kanıt yoksa bir işlem uygunlanmaz.

Eğer böyle ise bu çok güzel ama 0netouch soner de diyor ki :

(08-16-2012 04:53 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Ben aralıksız 3-4 saat zombi oynadım diye charım banlanmıştı.Şans meselesi adam hackle kasar 10 lvl atlar bişey olmaz sen elinle hızlı kasarsın banlanırsın belli olmaz yani Big Grin
Olmaz herhalde :Big Grin
Warrock stats'a bakılmıyor zaten illegal bir program açmadıysan korkmana gerek yok şahsen bu olay benim başımdan geçseydi ben bu konuyu açmaya bile gerek duymazdım zaman kaybı charımı kasardım
Arkadasım Ben 5 senedir 10 kill seri ffadan Ban yien gormedim yani kimse yemedi bnm bildiğim ha eger yersen ilk olursun bnu bil bak mesela tr6azza saygı deer ibrahm abi sureklı ffa oynar patlayıcı oynadıgını gormedım dogru duzgun m14 flash pesınde kosar kd onemlı deıldır onun ıcın poınt yeter ona ve su ankı lw 85 mı ne oyle bısey olması lazım artık sn karar ver ban yermıyım lw dusermıyım dye yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
alakası yoq adamım
hiç bir yoruma bakmadım ama warrock-stats ban sebebi değildir birisi video alması gerekir ki illegal bir şey yok ortada öyle değil mi?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler