Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı konum bilmiyorum ama yardım eden henüz çıkmadı uzun zamandır warrock kullanıcısıyım ve warrocku oynadığımdan beri oyunum kasıyor çoğu kişiye sorudm özelliklerin iyi fakat nedne kasıyor anlamıyorum diyorlar eğer gerçekten yardımcı olabilen çıkarsa minnattar kalırım Smile özelliklerden bahsediyim.
RAM:4 GB [2,87 kullanılıyor]
Ekran kartım 1471 mb diyor fakat video belliği 256 mb paylaşılan 1211 mb diyor toplam grafik belleği 1471 mb diyor.ATI Redoan 3200 HD
işlemcim 32 bit 2.1 ghz
daha ayrıntılı bilgi sormak istiyen özel mesejla veya konuya mesaj olarak sorabilirler
Kardesim fazla bilgim yok ama eger laptop varsa genellikle bateri gücünden(güc planı) kaynaklanıyor sag altta bateri kısmına tıkla ondan sonra onu Entertainment'a cevir sende o türkcede olabilir , sana internetten bunu buldum :
Güç planları. Windows, pil gücünü korumak, bilgisayarınızın daha iyi performans göstermesini sağlamak veya bu ikisi arasında bir denge kurmak için üç güç planı içerir: Güç tasarrufu, Yüksek performans ve Dengeli. Siz güç planını değiştirmedikçe dizüstü bilgisayarınız, sistem performansını ve pil ömrünü otomatik olarak dengelemek için Dengeli güç planını kullanır. Pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için Güç tasarrufu planını seçin.
(08-16-2012 03:31 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Kardesim fazla bilgim yok ama eger laptop varsa genellikle bateri gücünden(güc planı) kaynaklanıyor sag altta bateri kısmına tıkla ondan sonra onu Entertainment'a cevir sende o türkcede olabilir , sana internetten bunu buldum :
Güç planları. Windows, pil gücünü korumak, bilgisayarınızın daha iyi performans göstermesini sağlamak veya bu ikisi arasında bir denge kurmak için üç güç planı içerir: Güç tasarrufu, Yüksek performans ve Dengeli. Siz güç planını değiştirmedikçe dizüstü bilgisayarınız, sistem performansını ve pil ömrünü otomatik olarak dengelemek için Dengeli güç planını kullanır. Pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için Güç tasarrufu planını seçin.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim uğraşmssın benim için
Dengelideydi şuan yüksek performans yaptım bakalım 1-2 öneri daha gelirse deneyeceğim tekrar teşekkürler

emin degilim ama fanın çok ısındıı içinde kasıyor olabilir fan degerlerine bi bak nasıl bakacam diosanda Everest Ultimate Edition sanırsam indir oradan ögrenebilirsin sıcaklıını 35-45 normali 75 vb olursa bilgisayarın kasar bi bakmanda fayda var
(08-16-2012 08:27 AM)qartet51 Yazılan: [ -> ]emin degilim ama fanın çok ısındıı içinde kasıyor olabilir fan degerlerine bi bak nasıl bakacam diosanda Everest Ultimate Edition sanırsam indir oradan ögrenebilirsin sıcaklıını 35-45 normali 75 vb olursa bilgisayarın kasar bi bakmanda fayda var
Evet bencede fan ısınmasından olabilir.
(08-16-2012 12:23 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ] (08-16-2012 08:27 AM)qartet51 Yazılan: [ -> ]emin degilim ama fanın çok ısındıı içinde kasıyor olabilir fan degerlerine bi bak nasıl bakacam diosanda Everest Ultimate Edition sanırsam indir oradan ögrenebilirsin sıcaklıını 35-45 normali 75 vb olursa bilgisayarın kasar bi bakmanda fayda var
Evet bencede fan ısınmasından olabilir.
Bilgisiyarım çok ısınıyor diye tamire verdim şimdi %50 ısınması durdu ama hala kasıyor

içini cilattırdım temizlettirdim formtta attırmıştım 1 ay önce