Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFS World yeni hesap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Döndüm Apex-EU'da oynuyorum nickim VERTUALX ekleyin Smile
batuhanmerci
eklersin. 25 leveli geçtikten sonra beraber kasarız. 2-3 günde 25 olursun zaten.
boğaç görmesin Tongue
(08-16-2012 02:40 AM)riskx Yazılan: [ -> ]boğaç görmesin Tongue

niye ne oldu Big Grin ?
Hemencikte 50 ivi iwi ivivivivi olurmuuuşşş
(08-16-2012 02:56 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hemencikte 50 ivi iwi ivivivivi olurmuuuşşş

Alican valla bidaha 43e kadar kasmak icin vaktim yok o kadar parca ve parayı yapıcak vaktimde yok bidahaki hafta burda okullar baslıyor ve bu son senem o yüzden iyi calısmam lazım Türkiye'de iyi bi okul için onun icin oynamaya hic vaktim olmıcak :=) Son kez keyfini cıkarıcam
Yahu dert ettiğin dalgaya bak Big Grin Yurt dışında yaşayan öğrencilere yapılan sınav 2+2'den ibaret Big Grin
(08-16-2012 03:04 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yahu dert ettiğin dalgaya bak Big Grin Yurt dışında yaşayan öğrencilere yapılan sınav 2+2'den ibaret Big Grin

Almanyada okullar 4e ayrılıyor dostum benim türkiye notlarım yüsek oldugu icin 3.den basladım son senemde 4.ye gectim yani en zoru bu ayrıca burdaki derslerimin notları iyi bir üniversite icin cok önemli , 2+2 evet 1.ye yani en salaklarınkine gidersen öyle Türkiye'de 3.sınıfta yapılan seyleri onlar 5. yada 6. sınıfta görüyolar bende sasırmıstım ama 4. bana bile zor geldi Almanca'mı cok ilerletmem gerektigini gördüm Smile
Almanya'nın ismini telaffuz etmekte çok zorlandığım bir şehrinde kalıyor kız arkadaşım. O söylemişti sistemin bu kadar kolay olduğunu. Püü zaten görüşmüyorum artık detaylı anlatmamış hem üstü kapalı anlatmış. Üzdü beni şimdi Sad
Batu'nun konusuna an itibari ile yaptığım şaheseri koydum. Gördün mü ? Big Grin
(08-16-2012 03:22 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Almanya'nın ismini telaffuz etmekte çok zorlandığım bir şehrinde kalıyor kız arkadaşım. O söylemişti sistemin bu kadar kolay olduğunu. Püü zaten görüşmüyorum artık detaylı anlatmamış hem üstü kapalı anlatmış. Üzdü beni şimdi Sad
Batu'nun konusuna an itibari ile yaptığım şaheseri koydum. Gördün mü ? Big Grin

Kız arkadasın dogru söylüyor ama ona bi hauptschule ve gymnasium arasındaki farkı sor o zaman anlarsın Smile bu arada araba süper gözüküyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler