Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [NFSW] Skyline R34 ve R35'im
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu oyunda neden Polo yok ben Polo istiyorum Polo gti koysunlar.
Yeni güncellemenin resmi polo eee yada golf
3. söyleyişim galiba kasılmak istiyorsan ben kasayım seni
(08-16-2012 12:56 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yeni güncellemenin resmi polo eee yada golf
3. söyleyişim galiba kasılmak istiyorsan ben kasayım seni

o chicanede Big Grin
Haritanın balkanlar bölgesinde kalan ülkelerdeki oyuncular o serveri himaye altına aldılar yahu Big Grin Orada oynanır mı Tongue İlk günden çoğu kişi 50lv Big Grin
Edit: Zafer senin mouse çıkışı yuvarlak dikenli uç mu? Oyunun anlatım kısmında sadece usb girişlerini desteklediği yazıyor.
USB ama nedense böyle oluyor. Normalde prob yok. sade o stadyumdaki eventte oluyo
Salla o zaman Big Grin
Bu arada BATUUUUUU sen oyunu bırak Big Grin
[Resim: nfsw009.jpg]
edit: Sen misin bana gelmicem diyen Big Grin
lan Alican kimle düşürdün onu !!!!!
(08-16-2012 12:33 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]farkmaz Big Grin aklıma direk bu geldi 0.o
edit: Burak bazı kişiler nitroyu basar basmaz hemen öne koyulan kalkan skilli varya onuda kullanıyorlar. Fakat yarış sonunda o kalkan skilli gözükmüyor. Sadece bastığı nitro gözüküyor. Bu hack mı, yoksa... cümlenin sonunu getiremedim :|

Burağa demiştim nitro bastığında önünde bir şey çıkıyor bende çıkmıyor diye sende öyle gözüküyor demişti Big Grin
(08-16-2012 01:40 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]lan Alican kimle düşürdün onu !!!!!

Niiiihahahahha Big Grin Alıştıra alıştıra değil de pat diye gösterdiğim için özür dilerim cicim Big Grin

(08-16-2012 01:42 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-16-2012 12:33 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]farkmaz Big Grin aklıma direk bu geldi 0.o
edit: Burak bazı kişiler nitroyu basar basmaz hemen öne koyulan kalkan skilli varya onuda kullanıyorlar. Fakat yarış sonunda o kalkan skilli gözükmüyor. Sadece bastığı nitro gözüküyor. Bu hack mı, yoksa... cümlenin sonunu getiremedim :|

Burağa demiştim nitro bastığında önünde bir şey çıkıyor bende çıkmıyor diye sende öyle gözüküyor demişti Big Grin

Big GrinBig Grin O değilde, hepsini birden ayarlayanlar var Big Grin

Oh be neredeyse 20-25 dakika bunun üzerinde çalıştım.
[Resim: nfsw014.jpg]
[Resim: nfsw015.jpg]
[Resim: nfsw016.jpg]
[Resim: nfsw017.jpg]
[Resim: nfsw018.jpg]

Nasıl olmuş?
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler