Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Dakika ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Erdem Döşer

SON DAKİKA...3 İSİM PFDK'DA |Aykut Kocaman, Sadri Şener ve Engin Baytar tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Nedeninide yazaydın.
aykut kocaman ve engin tamam da sadri hocam noldu be Sad(((
(08-15-2012 07:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Nedeninide yazaydın.

Balık yeterki iste. Smile
Süper Kupa karşılaşmasında yaşanan tribün olayları sebebiyle Fenerbahçe ve Galatasaray, TFF'ye yönelik yapılan açıklamaların ardından ise Trabzonspor PFDK'ya sevkedildi.

Trabzonspor'un yanı sıra TFF hakkındaki açıklamaları nedeniyle Trabzonspor başkanı Sadri Şener de PFDK'ya sevkedildi.

Öte yandan, Süper Kupa maçının ardından "Caner ile konuştum. Topa vurduğunu ve pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. Yeni sezone yine aynı senaryolarla girdik. Hayırlı olsun" sözlerini sarfettiği gerekçesiyle Aykut Kocaman; Cüneyt Çakır'a saldırması sebebiyle de Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar PFDK'ya sevkedilen diğer iki isim oldu.
Tescilli kulübün tescilli teknik direktörü hala daha 10 kişi kalmış takım karşısında tek kale oyunu kabul edip birde hakem hakem diye ağlarsa PFDK'ya sevkedilmesi doğal.
Bu Trabzonspor'un kaç oyuncusu kaldı? Düzgün adamı var mı Smile
(08-15-2012 08:38 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bu Trabzonspor'un kaç oyuncusu kaldı? Düzgün adamı var mı Smile

Sen daha dur Big Grin lig başlasın gelecek rakibin önemli yıldızlarıyla ilgili haber çıkartırlar ya kötü oynar ya hiç oynamazlar Big Grin
La benim hatirladim eskiden trabzonda toure yaya galatasarayda milan baros arda turan ve fenerdede ronaldo vardi futbolla ilgilenmedigim ortada Big Grin obaaaaa
"Beni de mi aldınız"

Sadri şener.
bnce sadri şenerin bir suçu yoqtu
dün alex bizim caddeye geldi bir tane kadın aldı telliği eline kovaladı alexi alex hüngür hüngür ağladı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler