Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Blackshot'umdan Kareler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: bx9z1.jpg]

[Resim: bx9zr.jpg]

[Resim: bxb0j.jpg]

[Resim: bxb2m.jpg]

[Resim: bxb30.jpg]

[Resim: bxb3n.jpg]

Ve Buda 2 gundur kastıgım hesap Big Grin

[Resim: bxb4t.jpg]

Kd fılan bakın
knk kötü bu oyun yaw Ss.gif
Bomba Fırlar, Fare orta tuşu
SAna yemin ediyorum hayatımda böyle kötü emek harcanmamış online oyun görmedim ben bu oyun için 3 saat inmesini bekledim 1 eel attıktan sonra oyunu sildim Smile grafikler çok kötü silahlar sesler felan çok iğrenç bir oyun indirmeye zaman kaybına değmez bir oyun
Warrock'a kötü diyosunuz gidip bunları oynuyosunuz onun yerine o zaman CS falan oynayın bin basar bunlara.Bu oyunların cogu özelliklerini zaten CS'den almıs.
Bos yorumlar atmaayin ilgilenen veya indirmeyi dusunenler icin bi konu ben seviyorum ve bu bana yeter sizin gorusleriniz sevmemenizden banane !?
Beyler oyun gayet iyi bende oynuyorum oynamadan kötü demeyin
Aptal Aptal konusma Mert 2dir aynı seyi yazıyosun , ben sadece *kendi görüşümü* belirttim......Boş yorum atmak demek ne demek istedigim yere istedigim seyi atarım buna sen karışamassın , ayrıca sana oyunu sevip sevmediginide sordugumu hatırlamıyorum
Proyum abi Big Grinyandan.gifyandan.gif
(08-15-2012 09:00 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Aptal Aptal konusma Mert 2dir aynı seyi yazıyosun , ben sadece *kendi görüşümü* belirttim......Boş yorum atmak demek ne demek istedigim yere istedigim seyi atarım buna sen karışamassın , ayrıca sana oyunu sevip sevmediginide sordugumu hatırlamıyorum

1. Aramizdaki yas farkini unutma ben senden kucugum alinabilirim aptal filan
2. Oyun berbat oynamayin demissin oynamadan konusmamani soyluyorum
3. Boyle oyunlar oynicaniza Cs oynayin demissin bunu banada soylemis oluyorsun
Oyunun EU versiyonunu oynuyorum çünkü biliyorum TR'da çoluk çocuk dolacak. Grafikleri gerçekten berbat falan ama sarıyor gerçekten. Ha S2:Son Silah mıydı neydi bir oyun oynamıştım, iki oyunun da oynanış mekanikleri çok yakın, Warrock oynanış bakımından piyasadaki oyunlardan önde olduğu bir gerçek ama insan arada farklı tatlar arıyor doğal olarak.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler