nerdeyse ilkokul hatta anaokul dan beri fps oyunu oynarım.yani olaya 6. yaşında cs 1.3 te bıçaklı teröristleri yerçekimini 1 leyerek silahla vurduğumu hatırlıyorum.ortaokuldayken babam yeni bilgisayar ve internet alınca online mmofps lere başladım.baya şey öğrendim kamp yapmayı base yapmayı bütün köşelere acaba burda mı pustu diye bakmayı veya pusarken ve yanımdan düşman geçerken hemen çıkmayıp acaba arkasından adam gelicek mi diye bi kaç saniye beklemeyi haritadan vurulan adamlarımı görüp nerden vurduğuna dair tahmin yürütüp yer belirlemeyi ağır yaralıyken taciz atışı yapıp düşmanı oyalayıp kaçmayı.kısacası birçok şey öğrendim.9 yıl oldu sanırsam bu 9 yıl boyunca hiç bir şekilde hiç bir oyunda hack yapmadım fakat her oyunda hack damgası yedim.hatta oyundan atılmayayım diye adamı gördüğüm halde vurmadım önüne geçip vurmasını bekledim.ama warrocktaki paranoyak insanlar "w.h bu w.h yi kapat **" tabi her takımda olduğu gibi bizim takımdada bir barış elçisi ortamı yumuşatmak için bana vote açar.şimdi söyleyin bana hangi deneyimli oyuncu her köşeyi kontrol etmiyor veya 2 el aynı yerde pusan bir insanı 3. el elinde koymuş gibi bulman nasıl w.h lik oluyor?
Ohoooo oyunun yarısından çoğu bu oyuncularla dolu ben alıştım bunlara sende alışssan iyi olur
Bu adamı vurmayıp önüne gecip bekleme isini bende cok yapmısımdır atılmıyım diye :=)
Onu okurken wah diye okuyan var
örnek olarak base diye okuyolar. DAha neler neler var

bosver olum bide hüseyin her b*ku niye yorumluyun
edit : argo kullanmayınız
(08-15-2012 05:46 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Ohoooo oyunun yarısından çoğu bu oyuncularla dolu ben alıştım bunlara sende alışssan iyi olur
alışmakla olmuyo adamlar hack diye atıp duruyo.aslında sorunda bu değil.benim temize çıkmamın bir yolu varmı yoksa adama hodri meydan madem hackim ss mi alıp ispatlamı demem gerekiyo.alnımızda da yazmıyoki hack değiliz diye
aynn öle oyunda bi 16 kişilik oda gör orda sana 10 kişi damga atar
(08-15-2012 06:24 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Onu okurken wah diye okuyan var
Doğru söylüyorsun ama o zaman Türkçe yazıyorsun tamamını İngilizce yaz eğer o kadar çok bilgiliysen çünkü Türkçe'de yazılan kelime yazıldığı gibi okunur.
(08-15-2012 07:37 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 06:24 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Onu okurken wah diye okuyan var
Doğru söylüyorsun ama o zaman Türkçe yazıyorsun tamamını İngilizce yaz eğer o kadar çok bilgiliysen çünkü Türkçe'de yazılan kelime yazıldığı gibi okunur.
1) "Türkçede" derken kesme işareti kullanılmaz
2)"base" diye yazılan kelime hiçbir dilde malesef "baze" diye okunmaz.